Сб, 2024-04-27, 07:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:38
Намісника Лаври Павла таки отруїли, підтвердили лікарі. ВІДЕО
Інші останні Релігійні новини

У крові намісника Києво-Печерської лаври й депутата Київради від Партії регіонів владики Павла, як стверджують у його оточенні, знайшли чи то ртуть, чи то миш'як. Нібито отруєння дало ускладнення на серце і викликало аритмію. Відтак настоятель Лаври уже переніс одну операцію і готується до наступної, повідомляє ТСН.

Кров намісника Києво-Печерської лаври Павла в небезпеці. Отруйні речовини в організмі високопреосвященства виявили лікарі Центру дитячої кардіології. І підтвердили в одній із німецьких клінік.

"Він на свій подив там виявив. І я так розумію, перевірили волосся і все, нічого не виявили. Тобто, отруїли його через їжу", - повідомив прес-секретар Лаври.

Отруєння викликало ускладнення й призвело до операції на серці. За даними ТСН, її робив особисто колишній міністр охорони здоров'я, а нині директор Центру дитячої кардіології Ілля Ємець. Давати офіційні коментарі лікар не став з етичних міркувань. В оточенні ієрарха переконують, що миш'як у нього таки знайшли.

Операцію зробили в Києві. Реабілітація проходила в німецький клініці, куди владику супроводжував особистий лікар Ємець. Тепер живий і здоровий владика Павло уже понад два тижні на роботі у Лаврі приймає сотні вірян. У Лаврі підозрюють, що в отруєнні винні недруги настоятеля. До них у монастирі зарахували навіть телеканал "1+1".

Нагадаємо, програма "Гроші" та ТСН неодноразово висвітлювала шикарне життя настоятеля. Його машини та дорогі аксесуари його водіїв. І за це неодноразово настоятель насилав на журналістів прокльони. ТСН намагалася зустрітися із Павлом, аби обговорити стан його здоров'я. Але той відмовився і влаштував брифінг для обраних засобів масової інформації, на якому підтвердив наявність важких металів у його крові. Попри гучні заяви, настоятель не поспішає подавати заяви ані в міліцію, ані в службу безпеки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 1145 | Додав: nowyny | Теги: Лавра, отруїли, Павло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]