Вт, 2024-04-23, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:07
Норвезький мусульманин готується обрушити американський літак на Олімпіаді в Лондоні, - МI5
Інші останні Новини світу

Британським розвідслужбам стало відомо про плани норвезького мусульманина, що пройшов тренування в Ємені, здійснити теракт на американському літаку в період Олімпійських ігор в Лондоні, повідомляє в неділю, 1 липня, Інтерфакс з посиланням на британську газету The Sunday Times.

За даними The Sunday Times, норвежець, який називає себе Абу Абдулрахманом і перейшов в іслам в 2008 році, готується до захоплення американського літака для того, щоб обрушити його. Поки невідомо, чи є мішенню самогубці певний Олімпійський об'єкт.

Раніше глава британської служби МI5 Джонатан Еванс заявляв, що "Олімпійські об'єкти на лондонській Олімпіаді - це непроста мішень". Він додав, що "за останній час британські спецслужби зірвали велику кількість спроб терактів і всередині країни, і за кордоном".

Раніше в жовтні 2011 року МI6 повідомила про те, що "Аль-Каїда" готує 200 шахідів для літньої Олімпіади в Лондоні у 2012 році.

Нагадаємо, Літні Олімпійські ігри-2012 пройдуть в столиці Великобританії з 27 липня по 12 серпня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: літак, Олімпіаді в Лондоні, Мусульманин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]