Ср, 2024-04-17, 01:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:03
Проект резолюції щодо України зареєстрований у Європарламенті
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
У Європейському парламенті зареєстрований проект резолюції «Про результати Вільнюського саміту і майбутнє Східного партнерства, зокрема щодо України».
У документі йдеться, зокрема, про створення нової посередницької місії ЄС на найвищому рівні, яка би «допомогла у проведенні круглого столу між урядом, демократичною опозицією і цивільним суспільством і забезпечила мирне вирішення нинішньої кризи», передає УНІАН.

Автори проекту висловили солідарність з українськими мітингувальниками.

«Європарламент рішуче засуджує використання грубої сили проти мирних демонстрацій і підкреслює необхідність швидкого, ефективного та незалежного розслідування і покарання осіб, визнаних винними; закликає до негайного і безумовного звільнення мирних демонстрантів, заарештованих в останні дні», – йдеться в проекті резолюції. Підтримана в ньому і фінансова допомога Україні з боку МВФ та ЄБРР – «для здійсненні реформ, пов’язаних з підписанням Угоди про асоціацію» Голосувати за резолюцію планують у четвер.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 886 | Додав: adminA | Теги: проект резолюції, Європарламенті, України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]