Пт, 2024-03-29, 13:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:13
ЄС припиняє роботу з Януковичем: "втратив зв'язок з реальністю"
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Європейський Союз відкладає роботу з українською владою за Угодою про асоціацію з Україною, заявив єврокомісар з питань розширення Штефан Фюле.

Відповідний запис він зробив на своїй сторінці в соцмережі Твіттер в неділю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Слова і дії президента і уряду щодо угоди про асоціацію розходяться все глибше і глибше. Їх аргументи не мають ніякого зв'язку з реальністю", - мовиться в повідомленні Фюле.

Кажучи про відносини з Україною, єврокомісар нагадав, що нещодавно він говорив з першим віце-прем'єр-міністром України Сергієм Арбузовим в Брюсселі.

"Після цієї глибокої дискусії були обумовлені чіткі зобов'язання підписати. Робота відкладена, немає ніяких відповідей", - відзначив Фюле.

13 грудня Європейський парламент ухвалив екстрену резолюцію про Східне партнерство, більша частина якої присвячена ситуації в Україні.

ЄП звинуватив українську владу в застосуванні насильства до демонстрантів, опозиції й журналістів і підкреслив можливість проведення дострокових виборів.

Українська опозиція лобіювала запровадження санкцій проти влади, але в Європарламенті на це не погодилися. Частину санкцій можуть запровадити на рівні країн-членів ЄС.

Тим часом у США вже офіційно визнали, що вивчають таку можливість.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 876 | Додав: adminA | Теги: ЄС, втратив зв'язок з реальністю, роботу з Януковичем | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]