Вт, 2024-04-23, 15:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 166 167 168 169 170 ... 177 178 »



Депутат Європарламенту Ребекка Хармс (група "зелених", Німеччина) побоюється, що українська влада і досі не зрозуміла, що своїм ставленням до опозиції веде країну до політичної ізоляції.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-05-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Депутат Європарламенту Марек Сівець вважає, що скасування Ялтинського саміту Центральноєвропейської ініціативи є попередженням Україні про можливу дипломатичну ізоляцію.




Технічна робота над текстом Угоди про асоціацію в частині глибокої і всеосяжної зони вільної торгівлі буде завершена до літніх канікул, повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко.





Президент Польщі Броніслав Коморовський може приїхати в Україну до початку фіналу Євро-2012, якби такий візит міг допомогти вирішенню справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко.





В Україні в 2004 році була демократія, і країна має повернутися до демократичної моделі держави, заявив голова Європейської Ради Херман ван Ромпей.



Шведський міністр закордонних справ Карл Більдт заявив в інтерв'ю німецькому виданню Die Welt, що Україна рухається у хибному напрямку, прямуючи до авторитаризму.



Рішення канцлера Німеччини Ангели Меркель про її присутність на Євро-2012 в Україні залежатиме від можливості лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко в Берліні. Про це заявив однопартієць канцлера, депутат Бундестагу від фракції ХДС/ХСС Карл-Георг Вельманн .




Всі вони хочуть подорожувати до Європи. А ми знаємо випадки, коли, наприклад, меру Харкова Кернесу, йому чомусь було відмовлено у візі. Дивно чому, правда? Тому що Європа все це спостерігає, і вона робить свої висновки.




Угода про асоціацію між Україною та Євросоюзом не буде ратифікована, поки Україна не почне рухатися у напрямку правової держави. На цьому наголосив міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле.




У Міністерстві закордонних справ України повідомляють, що президенти ряду європейських країн заздалегідь повідомили українську сторону, що не візьмуть участь в саміті Центральної Європи в Ялті з різних причин.



У Міністерстві закордонних справ України сподіваються, що інформація німецьких ЗМІ про те, що нібито канцлер ФРН Ангела Меркель думає над "політичним бойкотом" Євро-2012 в Україні в зв'язку з ув'язненням екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, є неправдивою.


Посол Німеччини Ганс-Юрґен Гаймзьот заявив про малу ймовірність того, що Угоду про асоціацію з Україною буде підписано."У нинішній ситуації українській владі потрібно з'ясувати, що сталося під час примусового транспортування пані Тимошенко в лікарню. Не можна, щоб ті обвинувачення, які прозвучали, не були розслідувані".



Депутат Європарламенту Андрей Ковачев (група народних партій, Болгарія) шокований повідомленнями про побиття колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко 20 квітня.



Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом не буде підписано і ратифіковано, поки лідери української опозиції перебувають в ув'язненні, вважають у Великій Британії.



Міністр закордонних справ Чеської Республіки Карел Шварценберг заявляє, що його країна не збирається ратифікувати Угоду про асоціацію України з Європейським Союзом, навіть якщо вона буде узгоджена і підписана.