Ср, 2024-05-01, 16:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 165 166 167 168 169 ... 177 178 »



Україна й далі втрачає позиції лідера європейської інтеграції серед країн Східного Партнерства.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-05-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Європейський Союз не має наміру брати паузу перед підписанням угоди про асоціацію з Україною, стверджує голова представництва ЄС в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра.



Уряд Великобританії впевнений у тому, що англійські фани, які відвідають Україну під час Євро-2012, прекрасно проведуть час у нашій країні.



Якщо Україна робитиме кроки до євроінтеграції, то вона стане частиною Європейського Союзу, заявив журналістам посол ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра.


Вчора Європарламент прийняв компромісний текст резолюції щодо політситуації в Україні - четвертої за останній рік. Сенсації не сталося: підсумковий документ м'якший, ніж хотіли українські опозиціонери. У ньому немає заклику бойкотувати Євро-2012 і ні слова про санкції. З іншого боку, там багато критики на адресу влади.



Британская газета The Sun рассказала своим читателям-болельщикам о преимуществах поездки на Евро-2012 в Украину и Польшу.



Європейський парламент закликав українську владу звільнити "ув'язнених, які були засуджені з політичних мотивів". Відповідний заклик міститься в резолюції, яку ЄП ухвалила у четвер, 24 травня.




Правозахисна організація Amnesty International оприлюднила доповідь щодо України, в якій висловила стурбованість щодо судової системи і ситуації з правами людини.



Дорогу на улицу Садовую в прилуцком селе Маяки знают сегодня многие волынские предприниматели, торгующие детскими вещами, а также имеющие в продаже гардины.


У Європейському парламенті (ЄП) 22 травня відбулися дебати щодо ситуації в Україні. Депутати ЄП погодили спільний проект резолюції, що виключає можливість підписання і ратифікації Угоди про асоціацію до перегляду політично мотивованих вироків і декриміналізації політичних рішень.




У Європарламенті розпочалися дебати щодо ситуації зі справою Юлії Тимошенко та її впливу на українсько-європейські відносини.



Європейський парламент закличе європейських політиків, які вирішать відвідати Євро-2012 в Україні приватно, відкрито говорити про політичну ситуацію в країні і шукати можливості відвідати політичних в'язнів.



Ув’язнена екс-прем’єр України Юлія Тимошенко отримала офіційного захисника у німецькому парламенті. Опікуна в Бундестаґу має і екс-міністр екології Георгій Філіпчук.



Європа змінила свого посла в Україні - замість португальця Жозе Мануела Пінту Тейшейри до Києва в червні приїде Ян Томбіньський з Польщі, який працював послом Варшави в Брюсселі.



Європейський Союз підтверджує готовність до підписання та ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС, наголошуючи на необхідності вирішення питань щодо резонансних кримінальних справ.