Вт, 2024-04-23, 13:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:38
Україну президент Європарламенту закликав завершити судову та виборчу реформи
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Президент Європейського парламенту Мартін Шульц висловив сподівання, що на саміті програми ЄС "Східне партнерство" у Вільнюсі буде можливо підписати Угоду про асоціацію з Україною. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Але, підкреслив він, виступаючи перед учасниками саміту Європейського Союзу, який розпочався в Брюсселі, Україна все ж повинна повністю виконати визначені для неї в ЄС критерії, враховуючи виборчу реформу і реформу судочинства.

Шульц також висловив подяку спостережній місії Європарламенту в Україні на чолі з Патом Коксом і Олександром Кваснєвським, яка, за його словами, сумлінно працює для того, щоб знайти спосіб подолання труднощів, які залишаються у справі колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Європейський Союз вважає звільнення Тимошенко чи принаймні дозвіл їй на виїзд за кордон на лікування однією з фактичних передумов підписання з Україною Угоди про асоціацію.

Раніше у Верховному суді заявили, що суди втратили незалежність, а реформа "успішно" провалилася.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 897 | Додав: adminA | Теги: Президент Європарламенту, Україну, судову та виборчу реформи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]