Пт, 2024-03-29, 02:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:17
Бензовоз врізався в пасажирський автобус у Венесуелі: 14 людей згоріли живцем
Інші останні Новини світу

У західній частині столиці Венесуели в минулий четвер в пасажирський автобус врізався бензовоз. В результаті зіткнення виникла пожежа, у вогні живцем згоріли 12 пасажирів автобуса і водії обох машин.

Бензин, що розлився по проїжджій частині, поширив пожежу на значну ділянку шосе, у вогні опинилися кілька легкових автомобілів.

У загальній складності, в результаті нещасного випадку, за першими повідомленнями, загинули 14 людей, ще не менше двох десятків отримали опіки різного ступеня тяжкості, передає Vesti.ru.

Пожежникам, які прибули на місце НП, з чималим трудом вдалося погасити вогонь. Наразі ділянка Панамериканського шосе, де сталося зіткнення бензовоза з автобусом, оточена.

Всі поранені доставлені в найближчі медичні установи. Поліція веде розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, щонайменше 25 людей загинули у великій автокатастрофі в Туреччині. За повідомленням місцевої влади, великовантажний автомобіль з вантажем цегли зіткнувся в провінції Діярбакир з пасажирським автобусом. 24 людини загинули на місці, ще одна померла пізніше у лікарні. Постраждали 16 осіб.

Раніше у Бразилії в ДТП загинули 36 осіб, а в Болгарії в гірському тунелі зіткнулися 18 авто.

3 грудня несприятливі погодні умови в Туреччині стали причиною аварії, в якій зіткнулися 80 авто. В результаті цієї крупної аварії загинув 42-річний японець, близько 30 - отримали поранення. Причина аварії - погана видимість через густий туман і ожеледь.

Також понад півсотні автомобілів зіткнулися через густий туман на швидкісній автотрасі під Мюнстером на заході Німеччини.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1050 | Додав: adminA | Теги: дтп, Венесуели | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]