Сб, 2024-04-20, 12:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:46
Батькам п'ятирічної дівчинки суд Італії наказав змінити їй ім'я
Інші останні Новини світу

Суд італійського міста Мантуя зобов'язав батьків п'ятирічної Андреа змінити дівчинці ім'я, оскільки на думку суду, це чоловіче ім'я, повідомляє Euromag посилаючись на Corriere della Sera.

Суд постановив змінити ім'я дитині, оскільки вона, будучи дитиною жіночої статі, не може називатися чоловічим ім'ям. Як написано в обгрунтуванні рішення, дівчинку не можуть назвати чоловічим ім'ям, тому що ім'я має чітко відображати стать дитини.

Андреа народилася в 2006 році в Парижі, де живе з батьками до цього часу. У Франції її звуть Андре (Andrée), як і мільйони інших французьких дівчаток.

Але у її батьків італійське громадянство, і вони вирішили оформити акт про народження доньки в Італії в провінції Мантуя. Там перед батьками постала дилема: як правильно записати в Італії ім'я дівчинки, яке вважається жіночим у Франції.

Судді вирішили, що ім'я Андреа традиційно вважається в Італії чоловічим ім'ям, і тому не може бути застосоване стосовно дівчинки, навіть якщо в інших країнах все інакше.

Тому акт про народження має бути виправлений, а також дівчинці доведеться поміняти посвідчення особи.

Нагадаємо, наприклад, серіал колумбійського виробництва про секретарку на ім'я Венесуела та її собачку на прізвисько Маленький Уго зняли з ефіру на вимогу венесуельської влади як такий, що псує репутацію країни. Ім'я собаки секретарки - Маленький Уго - недвозначно вказує на президента Венесуели Уго Чавеса, який також висловив обурення крамольним серіалом.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1176 | Додав: adminA | Теги: п'ятирічної Андреа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]