Пт, 2024-04-26, 01:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:41
Як зустріти рік Дракона так, щоб він приніс успіх,- радять астрологи
Інші останні Новини світу

Щоб наступний рік був щасливим і вдалим, за традицією, люди намагаються задобрити "господаря" року. У 2012-му це Чорний Водяний Дракон. Лякатися зубастого не варто - на Сході його дуже поважають і вважають щасливчиками тих, хто народився в цей рік. Щоб Дракон приніс удачу, готуємося правильно зустрічати його. Газета "Сегодня" наводить поради, чим пригостити міфічного гостя і як краще провести перші дні нового року.

Щоб задобрити господаря 2012 року - Дракона - астрологи радять у новорічну ніч одягнутися в кольори, які він любить. Тоді він прийме вас за "свого" і допомагатиме протягом усього року.

Астролог Влад Росс радить підшукати для новорічної ночі у своєму гардеробі одяг темних кольорів. "Настає рік Чорного Дракона, тому варто вбратися в його кольори - чорний, коричневий, панночки можуть обрати вбрання темно-бордових або темно-синіх кольорів, - каже Росс. - До речі, є привід дівчатам дістати класичне маленьке чорне плаття, воно буде дуже до речі в новорічну ніч".

А ось астролог і нумеролог Лілія Романова каже, що дракони - яскраві істоти, тому темний наряд можна сміливо доповнити яскравими прикрасами. "Незважаючи на те, що Дракон-2012 - чорний, сміливо одягайте аксесуари, які будуть контрастувати на темному тлі святкового одягу. Жінкам не варто бути скромними з прикрасами, - каже Романова. - До речі, дракон - дуже неспокійна істота, не любить одноманітності і вітає зміни. Так що ідеальним варіантом буде змінити перед новорічною вечіркою імідж, зробити нову зачіску. Причому не просто освіжити свій образ, а поміняти його. Наприклад, дівчатам, які не носять штанів, варто одягти їх, а чоловікам, які не були помічені в піджаках, - приміряти класичний стиль".

Крім того, Росс радить заслужити прихильність Дракоші водою і вогнем. "По-перше, сходіть попартеся в сауні напередодні. Адже 2012-й буде роком Водяного Дракона. А позаяк він ще й вогнедишний, то прикрасьте кімнату свічками, - каже Росс. - Але не варто забувати, що він ще й летюча істота. Так що пощастить тому, хто о 12-й ночі з 31 грудня на 1 січня буде летіти в літаку".

Чим пригощати Дракона? Питання складне, адже він - єдина міфічна тварина серед всіх східних тотемів, і тут важко вгадати його смаки. "Сумнівів у тому, що дракон - хижак, немає. Так що придумайте побільше м'ясних страв - запечена качка, індичка не залишать його байдужим. До речі, так повелося, що у нашого народу не заведено готувати рибу на Новий рік. А це якраз той випадок, коли вона буде дуже доречною, - нагадує астролог Влад Росс. - Варто відмовитися від великої кількості всіляких салатів. Прекрасний привід господиням уникнути кари кришити олів'є, що забирає багато часу".

Астролог Лілія Романова попереджає господинь не готувати страви у формі дракона. "Уявіть, що за святковим столом з вами сидить дракон. Чи буде йому приємно поїдати самого себе? Так ви тільки викличете його невдоволення, - каже Романова. - Не забувайте, що ми ще й проводжаємо рік Кролика. Його-то і приготуйте як головну страву. Так ви знищите-з'їсте всі невдачі, які випали минулого року, а все хороше, що приніс Кролик, вберете в себе".

Зазначимо, що згідно з дослідженнями громадської думки, 73% українців планують зустрічати Новий рік вдома в колі близьких і рідні, кожен десятий планує зустрічати Новий рік у гостях, з друзями. Цікаво, що за тиждень новорічних свят українці з'їдають 40-денну норму м'яса, від якого вони відмовляються на період посту перед різдвяними святами.

Нумерологи радять готуватися до змін у новому році і правильно проводити перші дні року

Нумерологи також розповіли, як краще провести перші дні новорічних свят - з 31 грудня по 7 січня. Учитель слов'янських ведичних практик Оріяна Магур каже, що кожен день нового року відповідає кожному місяцю. "Зосередьтеся на тому, що хочете отримати в тому чи тому місяці. Наприклад, у травні хочете отримати нову посаду, програйте сценку, як ви радієте кар'єрному зростанню. Або жінка має народити дитину в червні, нехай розіграє легкі "пологи", - радить Оріяна. - Пам'ятайте, що зараз відкрита енергія для втілення бажань у життя. Але не тільки хороше збудеться, а й погані думки матеріалізуються".

Нумеролог Лілія Романова радить підготуватися до змін. "Дракон сам по собі неспокійний, а ще цифра року "п'ятірка" символізує теж зміни. Тому рік ідеально підходить для кардинальних змін у житті: зміни місця роботи, переїздів тощо. Страждати від Дракона будуть ті, хто не зможе або не захоче "осідлати" хвилю змін".

Нумеролог Людмила Суббота вважає, що найважливіше напередодні Нового року - позбутися негативу, що нагромадився за рік. "31 грудня напишіть на папері список того, що ви ненавидите, що набридло або чого хочете позбутися, - ділиться секретами Суббота. - Краще, якщо це буде 9 пунктів, ця цифра в нумерології означає завершення. Потім складіть цей лист навпіл тричі і запаліть церковну або звичайну білу свічку. Покладіть список між долоньками, прочитайте тричі "Отче наш" і спаліть список, а попіл спустіть в унітаз, примовляючи: "Земля-матінка, прийми все погане, що в мене є. Ти сама знаєш, що з ним робити". А опівночі, зустрічаючи Новий рік, нашепчіть келиху з шампанським своє бажання".

Суббота додає, що найважливіший період у році для кожної людини - з 1 по 12 січня. "Як ми проживемо цей час, такими й будуть наступні 12 місяців, - каже вона. - Тому важливо сконцентруватися саме на цих днях. В день нових починань - 1 січня - розробіть цілі на весь рік. Складіть список, чого хочете досягти в 2012-му, тоді вони швидше збудуться".

2 січня, за словами нумеролога, підходить для очищення своїх помислів, корисно помедитувати. 5 січня - один із днів, коли збуваються бажання. 6 січня роблять собі талісмани на рік - наприклад, браслети з бісеру. "А 7 січня відкривається так зване третє око, коли інтуїція не підведе. Усі розпочаті справи цього дня вдаються, але старт нового краще перенести", - говорить Суббота.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1163 | Додав: adminA | Теги: Чорний Водяний Дракон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]