Ср, 2024-04-24, 08:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:58
Повінь в Таїланді вбила 215 осіб
Інші останні Новини світу

Кількість загиблих в результаті повені, яка триває, в Таїланді досягло 215 осіб, передає ИТАР-ТАСС. Від ударів водної стихії з кінця липня постраждали 2,5 млн осіб.

В результаті обвалів зруйновані ділянки 123 доріг і шосе в країні, повідомив Департамент із попередження стихійних лих країни. Затоплено 1,2 млн га сільськогосподарських земель. Експерти вже називають нинішню повінь в Таїланді "найсильнішою за багато років".

Зараз під водою знаходяться 179 округів в 25 провінціях на півночі, північному сході і в центральній частині королівства.

Проливні дощі, які тривають в країні з липня і тропічний шторм Нок-Тен, який ударив по Таїланду на початку серпня викликали підтоплення в 57 з 77 провінцій.

Департамент із попередження стихійних лих випустив спеціальне попередження для жителів півночі і північного сходу королівства про новий тропічний шторм Налгає, який прийде на північ королівства в четвер після того, як вже в середу він досягне території В'єтнаму.

Муніципалітету Бангкока поки вдається стримувати натиск води, яку приносить з півночі країни річка Чао Прая.

Заступник мера столиці Таїланду Порнтхеп Текхапаїбун повідомив, що влада міста готова до відбиття удару стихії.

Разом з тим, він сказав, що в зоні особливої риски знаходяться жителі східної частини столиці. Так, два округи в цій частині Бангкока - Бангкає і Мінбурі - вже оголошені зоною стихійного лиха.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1165 | Додав: nowyny | Теги: Повінь в Таїланді | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]