Пт, 2024-04-19, 21:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:39
Топ-10 найсексуальніших чоловіків очолили вампір та перевертень
Інші останні Новини світу
Третій рік поспіль рейтинг сексуальності очолює актор Роберт Паттінсон - виконавець головної ролі закоханого вампіра Едварда Каллена в фільмі "Сутінки".

У листопадовому номері британського журналу Glamour буде опублікований топ-50 найсексуальніших чоловіків світу, складений на основі голосування, проведеного серед читачок цього видання. 

Широка публіка побачила Паттінсона на екрані після того, як він знявся в ролі Седріка Дігорі у фільмі "Гаррі Поттер і Кубок Вогню". Але з тих пір Роберт не тільки подорослішав, а й освоївся в новому амплуа - героя-коханця, чия пристрасть пересилює природну спрагу крові.

І, судячи з усього, представниць прекрасної статі особливо приваблюють містичні персонажі - так як на другому місці в сексуальному рейтингу Glamour опинився американський актор Тейлор Лотнер, який виконує роль індіанця і вовка-перевертня Джейкоба Блека в тих же "Сутінки".

У першу п'ятірку також потрапили Джонні Депп (безжурний капітан Джек Воробей з "Піратів Карибського моря"), знаменитий футболіст Девід Бекхем (батько чотирьох дітей) і юний актор і співак Зак Ефрон.

У топ-10 потрапив також принц Гаррі. Принц Вільям після одруження перестав хвилювати читачок журналу Glamour.

У редакції журналу відзначають, що в опитуванні взяли участь більше 40 тис. чоловік. На сайті Glamour можна знайти список з 70 кандидатів, але топ-50 буде опубліковано пізніше.

За матеріалами: Glamour

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1284 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]