Вт, 2024-03-19, 06:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:30
Вперше полярні вовки дали потомство в українському зоопарку
Інші останні Новини з регіонів України

В Україні вперше у зграї полярних вовків народилося двоє малят. Довгоочікуване поповнення з'явилося у Рівненському зоопарку п'ять тижнів тому. Проте з нори вовченята вийшли лише днями. Вони охоче позували відвідувачам.

Батьки-вовки, яких до Рівного привезли з Чехії, поки що не підпускають навіть працівників зоопарку. Іще місяць вовченята харчуватимуться материнським молоком, а потім до раціону додадуть м'ясо. Як їх назвуть - іще не кажуть, бо досі не знають їхньої статі.

"Полярні вовки розвелися вперше в зоопарках України. На жаль, лише два. На практиці буває від 2 до 12. Але це перші пологи, тому, можливо, самка лише двох привела. Сподіваємось, що це вже буде традиційно", - розповів директор Рівненського зоопарку Олег Павлюк.

Раніше самка бенгальського тигра-альбіноса Тигрюля, подарована Ялтинському зоопарку "Казка" екс-прем'єром України Юлією Тимошенко, вперше стала мамою - на світ з'явилися чотири малюки (три хлопчики і одна дівчинка).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 973 | Додав: adminA | Теги: полярні вовки, українському зоопарку, Потомство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]