Чт, 2024-04-25, 03:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:22
Поліція назвала імена 12 жертв денверського стрілка. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
У місті Аврора біля Денвера, штат Колорадо, завершено опізнання 12 жертв Джеймса Холмса, який розстріляв глядачів на прем'єрі нового фільму про Бетмена, передає в неділю, 22 липня, Lenta.Ru з посиланням на агентство Reuters.

Більшості убитих було від 18 до 32 років, наймолодшій - шість, найстаршому - 52 роки. ЗМІ виділяють в списку загиблих Джесіку Гаві (Jessica Ghawi), яка ледь не постраждала в результаті стрілянини в торговому центрі в Торонто на початку червня.

Президент США Барак Обама має намір зустрітися з постраждалими та їхніми рідними у неділю, 22 липня, повідомили в адміністрації Білого дому. Глава держави і кандидат в президенти від Республіканської партії Мітт Ромні раніше оголосили про припинення передвиборчої кампанії у зв'язку з подіями в Аврорі.

Тим часом Холмс був поміщений в одиночну камеру, розповіли в поліції. Так зазвичай надходять в разі резонансних злочинів, щоб захистити підозрюваного від інших ув'язнених, пояснює агентство.

Як повідомлялося раніше, поліція розмінувала квартиру Холмса в житловому комплексі в Аврорі. За словами вибухотехніків, вибухових речовин у приміщенні було достатньо, щоб знищити всю будівлю. Холмс встановив у квартирі розтяжки і розмістив близько 30 порохових зарядів, з'єднаних з підривником на кухні, а також приготував дві посудини з горючою рідиною, щоб після вибуху виникла пожежа.

Поліція встановила, що Холмс готувався до злочину близько чотирьох місяців, закуповуючи зброю, боєприпаси і амуніцію. При цьому всі покупки були зроблені легальним шляхом.

Нагадаємо, 24-річний Холмс розстріляв глядачів, що зібралися на прем'єру нового фільму про Бетмена "Темний Лицар: Відродження легенди ", у ніч проти 20 липня. Десять людей загинули на місці, ще двоє померли в лікарні. Поранення різного ступеня тяжкості отримали 58 осіб, з них сім залишаються в критичному стані. Інші ЗМІ повідомляли про 70 постраждалих. Холмс не чинив опору при затриманні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 952 | Додав: adminA | Теги: поліція, 12 жертв денверського стрілка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]