Пт, 2024-04-26, 17:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 165 166 167 168 169 ... 182 183 »


В суботу, 28 квітня, в 10.00 Київський районний суд Харкова розпочав слухання по суті кримінальної справи по звинуваченню екс-прем'єра Юлії Тимошенко в злочинах у зв'язку з діяльністю корпорації "Єдині енергетичні системи України".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Німецькі лікарі клініки "Шаріте" звернулися до президента Віктора Януковича з пропозицією дозволити екс-прем'єр міністру Юлії Тимошенко лікуватися за кордоном.




У Києві прихильники опозиційних партій провели акцію "За Україну без репресій". Вранці прихильники партій "БЮТ-Батьківщина", "Фронт Змін", Народного Руху України зібралися на Європейській площі і о 10.00 почали піший похід.



Засідання Верховної Ради оголосили відкритим. Зареєструвався 301 депутат. БЮТ блокує парламент.




Співробітники податкової служби навідуються у помешкання колишніх співробітників телеканалу Тві. Як повідомляють джерела, останніми днями податківці завітали до двох журналістів телеканалу, які звільнилися.



В Німеччині дуже серйозно сприймають і засуджують висновок Тимошенко. Більш того, члени кабінету Ангели Меркель відмовляються їхати на гру німецької збірної, яка відбудеться в Харкові в рамках Євро- 2012.



 

Останніми роками українське суспільство проявляє досить значну політичну активність, а тому люди постійно хочуть знати останні новини України.




Народні депутати від опозиції блокують входи до зали Верховної Ради, вимагаючи розслідування інциденту з побиттям екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.




Європейська комісія (ЄК) очікує "в терміновому порядку" пояснень від української влади щодо того, що відбувається з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.



Валерію Лутковську обрали уповноваженим Верховної Ради України з прав людини. За Лутковську проголосували 252 народних депутатів, не підтримали її кандидатуру 14.



Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко буде особисто затверджувати списки кандидатів у депутати від об’єднаної опозиції. Про це заявив заступник "Батьківщини" Олександр Турчинов.



Розв'язанню проблем у питаннях, пов'язаних з упорядкуванням функціонування російського Чорноморського флоту в Україні, заважає низький рівень українсько-російських стосунків.



Партія "Батьківщина" вимагає негайного допуску захисника екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергія Власенкa або інших народних депутатів з фракції "БЮТ-Батьківщина" до екс-прем'єра.



"Ми будемо шукати фінансову підтримку для проведення виборів, але таким чином, щоб "іуд"в комплекті з цією допомогою більше не було", - заявила вона.


Перевезення Юлії Тимошенко була схоже на спецоперацію.У Власенка є сумніви, що Тимошенко доставили в лікарню з її згоди, інформація щодо ситуації навколо лікування екс-прем'єра Тимошенко з вуст представників влади і опозиції звучить прямо протилежно.