Пн, 2024-04-29, 06:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 166 167 168 169 170 ... 182 183 »



Посол Франції з прав людини Франсуа Зімере вважає, що процес у справі "ЄЕСУ" стосовно екс-прем'єра України Юлії Тимошенко має політичний характер.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Колишні заступники екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка ініціювали серед працівників МВС збір коштів для відшкодування збитків, завданих екс-міністром внаслідок святкування Дня міліції в 2008-2009 роках.




Сьогодні, 17 квітня, Європейський суд з прав людини розпочне розгляд скарги екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який вважає незаконним свій арешт і утримання під вартою.




Французький посол з прав людини Франсуа Зімере відвідає процес над екс-прем'єром України Юлією Тимошенко і запросив зустріч із нею.



В наше время в Украине очень часто фиксируются факты коррупции в милиции, ГАИ и органах власти.




Українські громадяни, незважаючи на критичне ставлення до політичних сил, ставляться до партій як до футбольних клубів, вважає політолог Володимир Фесенко.




Спосіб прийняття нового КПК - "це не просто правовий нігілізм, це правовий пофігізм, який цілком властивий нинішній владі, але абсолютно неприйнятний для суспільства".



Янукович обнародовал декларацию о доходах: выяснилось, что как писателя Януковича ценят в двадцать раз больше, чем в качестве президента.



Кілер Вадим Болотських не стане під диктовку прокуратури змінювати свідчення, щоб вказати на причетність Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня.





Представники Комітету опору диктатурі (КОД) проводять в центрі Львова акцію "Чистий четвер без брудної влади".




"Регіонали" продовжують вносити зміни до закону про вибори - але не через парламент, який минулої осені ухвалював цей самий закон консенсусом влади й опозиції, а через Конституційний Суд України.




Конституційний суд заборонив одночасне балотування до парламенту у мажоритарному окрузі та за партійним списком. Таке рішення Конституційного суду оприлюднили 10 квітня, рішення було прийняте ще 5 квітня.



Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко може бути причетна до трьох вбивств, вважають у Генпрокуратурі. Раніше перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що ГПУ перевіряє інформацію про її можливу причетність.



Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк вважає владу зацікавленою в довічному ув'язненні екс-прем'єра Юлії Тимошенко.




Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вивезли на лікування за межі Лук'янівського СІЗО.Про це у Facebook написала колишній прес-секретар Луценка Вікторія Бєлова.