Пт, 2024-03-29, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 167 168 169 170 171 ... 182 183 »


"Я спілкувався і з президентом, і з прем’єр-міністром, я не спілкувався з Партією регіонів, бо це є політична складова, але я переконаний в тому, що розуміння надзвичайно великої небезпеки, яку потягне за собою фальсифікація виборів, є в усіх".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Президент Віктор Янукович намагався зустрітися з ініціативною групою "Перше грудня". Про це повідомив один з організаторів ініціативної групи, літературознавець, публіцист Іван Дзюба в ефірі телеканалу ТВі.




Студентів, які в Херсоні розклеювали листівки з зображенням Януковича, оштрафували на 221 гривню "за поширення неправдивих чуток, які могли викликати паніку серед населення".




Позиція Білого Дому щодо засудження лідерів опозиції в Україні залишається незмінною, вони і далі сприймаються як "вибіркове політичне переслідування".


На столичному Майдані Незалежності пройшов фінал акції "Готуй намет навесні", яка проходила в рамках громадянської кампанії "ВСТАВАЙ!". Молоді активісти опозиційних партій "Батьківщина", "Фронту змін", Народного Руху України, "Свободи" та громадських об'єднань продемонстрували швидкість розкладання та збирання наметів.



Генеральний прокурор України називає справу про фінансові порушення корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ), за якою звинувачується екс-прем'єр Юлія Тимошенко.



Україну відвідала міжнародна місія з питань свободи слова, що об'єднала громадських активістів і правозахисників.



Члени Міжнародної делегації організацій, діяльність яких спрямована на забезпечення свободи преси, стурбовані зростанням кількості випадків порушень свободи ЗМІ в Україні. Про це вони заявили під час зустрічі з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним.




Представники організації Freedom House у середу зустрінуться з екс-прем’єром Юлією Тимошенко, яка відбуває покарання у Качанівській колонії Харкова.




У російської сторони немає претензій до безпеки українських сирів, усі зауваження стосуються відповідності української продукції російським стандартам.



Партія "УДАР Віталія Кличка" вирішила йти на парламентські вибори самостійно, заявив лідер партії Кличко. "Думаю, кожен погодиться, що наша найголовніша мета, щоб у майбутньому парламенті сформувати більшість, і тільки з цією метою необхідно об'єднуватися".




Напередодні парламентських виборів український уряд повертається до непопулярної теми підвищення ціни на газ для населення, на якому наполягає Міжнародний валютний фонд для відновлення кредитної програми з України.



Регіональна джунта (адміністративний виконавчий орган в Італії - ред.) області Ломбардія в Північній Італії має намір відрядити офіційну делегацію до Києва для перевірки стану здоров'я Юлії Тимошенко.


"Ніякої довіри до чиновників МОЗ, а також чиновників Державної пенітенціарної служби Юлія Тимошенко не має. Саме ці люди півроку писали, що Тимошенко здорова, й дозволяли проведення слідчих, процесуальних та інших дій із Юлією Тимошенко".




У своєму сюжеті Вінтонів у властивій йому провокативній манері запитав у Тігіпка, чи збирається він після вступу до Партії регіонів змінити прізвище на "Янукович". Тігіпко не відповів і роздратовано відійшов від журналіста.