Вт, 2024-04-16, 20:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:47
La Repubblica: "Синці і біль, Юлія почувається кепсько"
Інші останні Політичні новини

Дивне фізичне нездужання - колишня прем'єрка України вже не встає з в'язничного ліжка, пише Нікола Ломбардоцці у статті, опублікованій в газеті La Repubblica.

"Юлія Тимошенко почувається зле. Болі в спині, кістках, вона більше не встає з ліжка. Начальник в'язниці і далі повторює, що з нею все добре, і забороняє візити приватних лікарів. Вчора і адвокат Юлії Тимошенко побачив дивні синці, які з'явилися на шкірі щонайменше місяць тому: "Це чорні смуги, завдовжки до 15 см. Я не можу зрозуміти, що це. У нинішній ситуації я починаю боятися за все", - повідомляє видання.

"Сергій Власенко, захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, символу Помаранчевої революції 2004 року, намагається себе контролювати, але йому чудово відомо, що в сучасній історії Україні занадто багато таємних змов, підозрілих отруєнь, загадкових хвороб, які взялися нізвідки: "Стратегія зрозуміла. Їй збудували юридичну могилу зі звинувачень, що не мають сенсу. Тепер вони намагаються знищити її у фізичному плані". Поки що ніяких звинувачень. Зараз час апеляцій, закликів про допомогу до ВООЗ, Міжнародного Червоного Хреста, "Лікарів без кордонів", - пише автор статті.

"Марина Сорока, колись енергійна права рука Юлії Тимошенко, продовжує керувати представництвом Юлії - Тигриці. "Ми до останнього часу отримували від неї пропозиції, нові ідеї. Але ось уже два тижні їй не вдається нам нічого повідомити. Вона дуже втомилася, вона потерпає від дуже сильного болю". За даними останнього опитування, якби президентські вибори проводилися сьогодні, то шанси на успіх Тимошенко і Януковича були б рівні. І ситуація в цьому плані далі поліпшується. Але, на думку Марини Сороки, це не дуже хороша новина. Це лише хворобливе підтвердження: "Вона все ще дуже небезпечна для влади. Її все ще бояться. І тому її ненавидять", - каже секретарка Юлії Тимошенко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1112 | Додав: nowyny | Теги: Юлія Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]