Пт, 2024-03-29, 10:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:37
The Times: Стан здоров'я Тимошенко у в'язниці викликає побоювання
Інші останні Політичні новини

Президент України пообіцяв дозволити Юлії Тимошенко, яка перебуває під вартою, звернутися до лікарні через дедалі сильніші побоювання з приводу її здоров'я, пише The Times.

"Віктор Янукович обіцяв негайно направити її на лікування, опинившись під тиском з боку Євросоюзу, який вимагає звільнення Тимошенко, засудженої минулого місяця на сім років за перевищення своїх повноважень на посту прем'єр-міністра", - зазначає автор статті Тоні Хелпін.

Уповноважена з прав людини в Україні Ніна Карпачова повідомила раніше, що, відвідавши Тимошенко в київському СІЗО в неділю, вона застала її в "надзвичайно серйозному" стані. За словами Карпачової, Тимошенко відчувала себе так погано, що не могла встати з ліжка.

"Їй необхідно обстеження і лікування поза СІЗО", - сказала в ефірі українського телебачення Карпачова. Її представник зазначив, що Карпачова не може сказати, на що саме хворіє Тимошенко, оскільки це "лікарська таємниця".

Виступаючи на спільній прес-конференції з президентом Литви, Янукович сказав, що, за його відомостями, "чинна сьогодні в Україні система (медичного обслуговування в тюрмах) не досягла необхідних стандартів. Тому це лікування або ці медичні послуги доведеться надавати в медичних установах Києва. Напевно, це буде сьогодні-завтра".

Переклад InoPressa

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1154 | Додав: nowyny | Теги: Юлія Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]