Пт, 2024-03-29, 09:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:43
Виявилося, що "Межигір'я" належить підлеглому Януковича-молодшого
Інші останні Політичні новини

Міноритарний акціонер та директор фірми "Танталіт", що володіє "Межигір'ям", Павло Литовченко в 2004-2007 роках офіційно працював на старшого сина Віктора Януковича, повідомляє "Українська правда".

Литовченко, у власності якого 0,03% у фірмі "Танталіт", в 2004-2007 роках працював в Асоціації "Донбаський розрахунково-фінансовий центр".

Це структура, на яку оформлено акції вугільно-збагачувальних підприємств, що перебували у власності "регіонала "Едуарда Прутніка та родини Януковича.

Після поразки Януковича в 2004 році Прутнік вийшов з цього бізнесу, продавши акції старшому сину Януковича Олександру.

Паралельно з роботою в Асоціації, Литовченко мав ще одну посаду: з 2005 по 2007 рік він був заступником гендиректора ТОВ "Кепітал Білдінг Корпорейш".

Ця компанія також має безпосередній стосунок до старшого сина Януковича. Зокрема, засновником "Кепітал Білдінг Корпорейш" є компанія "МАКО", президентом та господарем якої виступає Олександр Янукович.

Як відомо, Литовченко також має довіреність представляти інтереси Віктора Януковича-молодшого, яка дійсна до 2013 року.

Раніше повідомлялось, що фірма "Танталіт", яка орендує 127 га на території колишньої державної резиденції "Межигір'я", одержала податковий кредит на суму 286 млн грн. Минулої весни фірма ввійшла до кола лідерів Шевченківського району Києва за розміром податкового кредиту, що сформувався в процесі бюджетного відшкодування ПДВ.

Державна податкова інспекція в Шевченківському районі Києва встановила порушення при веденні податкового обліку компанією "Танталіт", що орендує урочище "Межигір'я".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1048 | Додав: adminA | Теги: Межигір'я | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]