Ср, 2024-04-24, 19:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:39
При нападах і вибухах на північному заході Пакистану загинули щонайменше 20 осіб
Інші останні Новини світу
На північному заході Пакистану 7 солдатів були вбиті і троє поранені під час нападу групи озброєних людей на військовий блокпост в місті Гвадар (провінція Белуджистан). Нападники втекли на моторолерах, повідомляє Радіо Свобода.

Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за те, що трапилося.

У Белуджистані нерідкі сутички між сунітами і шиїтами, напади ісламістських бойовиків і повстанців-сепаратистів.

У провінції Хайбер-Пахтунхва, також на північному заході Пакистану, не менше трьох осіб загинули і 7 були поранені сьогодні, 21 липня, під час вибуху міни біля мікроавтобуса, що проїжджав повз в районі Верхній Дір. Троє потерпілих перебувають у критичному стані. Повідомляється, що в провінції активно діють бойовики, пов'язані з угрупованням "Маулана Фазлул". Вони здійснюють напади на співробітників сил безпеки і мирних жителів.

Раніше сьогодні щонайменше 10 осіб загинули і 25 отримали поранення при вибуху, здійсненому смертником на кордоні районів Куррум і Оракзай, на північному заході країни. Це був замах на місцевого священнослужителя Муллу Нура Набі, ворогуючого з талібами. Він залишився живий.

Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за вибух.

Як повідомлялося, 28 червня в результаті теракту в місті Кветті на північному заході Пакистану загинули 18 і отримали поранення 30 осіб. Невідомі екстремісти підірвали потужну бомбу поряд з автобусом, в якому перебувала група паломників-шиїтів.

Белуджистан часто стає об'єктом нападів як місцевих сепаратистів, так і бойовиків-ісламістів, пов'язаних із пакистанськими талібами.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 932 | Додав: adminA | Теги: загинули, Пакистану, 20 осіб | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]