Сб, 2024-04-20, 11:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:36
Українські фехтувальниця, плавці і боксер поступилися суперникам
Інші останні Спортивні новини
Українські плавці Максим Шемберев, Сергій Фролов та Ганна Дзеркаль в суботу, 28 липня, не пробилися до вісімки фіналістів, а Валерій Димо - до півфіналу, передає Sport.bigmir.net.

На стометрівці брасом останній у своєму запливі був сьомим - 1.01,27, а в підсумковій таблиці - 23-м.

Сергій Фролов на 400-метрівці вільним стилем у запливі фінішував п'ятим, а в загальному підсумку особистий рекорд - 3.50,63 - забезпечив йому 16 місце.

Максим Шемберев в комплексному плаванні на 400 м стартував в одному запливі з легендарним Майклом Фелпсом. На відміну від американця, кваліфікуватися у фінал йому не вдалося. 4.16,63 - і 15 місце в загальному протоколі.

Колега Максима за спеціалізацією Анна Дзеркаль фінішувала третьою у своєму запливі, але 4.48,19 виявилося мало для потрапляння у фінал - 26 місце.

Завтра на водні доріжки водного центру Лондона вийде лідер української команди - Дарина Зевіна.

Українська фехтувальниця залишає Лондон

Українка Ольга Лелейко в суботу, 28 липня, завершила свій виступ на Олімпійському турнірі з фехтування на рапірах.

На стадії 1/64 вона змогла перемогти Аніссі Келфауі з Алжиру 15:4. Проте в 1/32 Лелейко поступилася кореянці Хьюн Хі Нам - 15:9.

Боксер Павло Іщенко поступився американцеві

Український боксер Павло Іщенко, який виступає в категорії до 56 кг, в суботу, 28 липня, в 1/32 Олімпійського турніру поступився американцеві Джозефу Діасу-молодшому. Таким чином, країна втратила ще одного представника на іграх.

Павло Іщенко програв усі три раунди своєму суперникові. Перша трихвилинка закінчилася на користь американця з рахунком 4:3, друга - 5:3. У фінальному раунді Іщенко програв Діасу з рахунком 10:3.

Стрілець Олег Омельчук вийшов у фінал

Український стрілець з пневматичного пістолета Олег Омельчук вийшов у фінал, посівши у кваліфікаційній стрільбі в суботу, 28 липня, шосте місце з 44 учасників. Він набрав 583 очки.

Ще один українець - Данис Кушніров - зайняв 19-е місце і не зміг пройти у фінал. На його рахунку 577 очок.

Фінал відбудеться вже в суботу, 28 липня. Початок - о 15:25 за місцевим часом (17:25 за Києвом).

Учасники фіналу:

1. Жонг Жін (Південна Корея) - 588 очок

2. Веі Панг (Китай) - 586

3. Андрія Златіч (Сербія) - 585

4. Пабло Каррера - 585

5. Лука Тесконі (Італія) - 584

6. Олег Омельчук (Україна) - 583

7. Каї Янссон (Фінляндія) - 583

8. Жоао Коста (Португалія) - 583

Український чемпіон світу з дзюдо програв у першій сутичці на Олімпіаді

У суботу, 28 липня, чемпіон світу і Європи з дзюдо Георгій Зантарая поступився у першій сутичці італійцеві Еліо Верде на Олімпіаді-2012 в Лондоні.

Про причини поразки титулованого спортсмена розповів його тренер Віталій Дуброва.

"Сьогодні Гео був спокійним, розминався - все було, як завжди. У його діях не було недбалості або самовпевненості. Оскільки перших вісім номерів рейтингу, куди входить і Зантарая, розводять по різних підгрупах, я не хотів, щоб він у першій сутичці зустрівся з Верде, вірменином Ованнесом Давтяном, британцем Ешлі Макензі і голландцем Йєроеном Мурена", - наводить слова наставника дзюдоїста прес-служба НОК України.

За словами тренера, на змаганнях Зантарая та Верде ніколи не перетиналися. Коли український дзюдоїст виграв Чемпіонат світу-2009, тоді італієць був бронзовим призером.

"Сьогодні була рівна сутичка, і жоден не продемонстрував кидка на оцінку. Під час додаткової трихвилинки Георгій програв через попередження, яке отримав від судді і в основний час. Верде - небезпечний суперник. А Георгію не вистачило концентрації. Під час підготовки до Олімпіаді він переживав за дружину, яка повинна народити. Плюс зараз йому важко зганяти зайву вагу, а на початку олімпійського циклу цієї проблеми не існувало. Однак ніяких претензій до підопічного у мене немає. Сьогодні він зробив усе, що міг. Це спорт. Як би там не було, а Гео набрався досвіду і через чотири роки ми постараємося не розчарувати наших уболівальників і привезти медаль з Ріо-де-Жанейро", - заявив Дуброва.

У п'ятницю, 27 липня, вогонь Олімпійських ігор, які стартували у Лондоні, запалили сім молодих британських спортсменів. У суботу, 28 липня, в Лондоні будуть розіграні перші 12 комплектів нагород Олімпіади.

Українці на Олімпіаді вже отримали путівку в чвертьфінал зі стрільби з лука, але не потрапили у фінал зі стрільбі з гвинтівки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1026 | Додав: adminA | Теги: плавці і боксер, Українські фехтувальниця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]