Чт, 2024-04-18, 14:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:58
Українські лучники і веслярі успішно виступили на Олімпіаді
Інші останні Спортивні новини
Чоловіча збірна України зі стрільби з лука вийшла у чвертьфінал Олімпійських ігор. Команда у складі Маркіяна Івашка, Дмитра Грачова і Віктора Рубана переграла збірну Великобританії з рахунком 223:212, передає "Террикон".

У чвертьфіналі наша команда битиметься з рекордсменами збірної Південної Кореї.

Поєдинки 1/4 фіналу почнуться в суботу o 17:00 за київським часом.

У п'ятницю, 27 липня, вогонь Олімпійських ігор, які стартували у Лондоні, запалили сім молодих британських спортсменів. У суботу, 28 липня, в Лондоні будуть розіграні перші 12 комплектів нагород Олімпіади.

Тридцяті за ліком літні Олімпійські ігри триватимуть з 27 липня до 12 серпня цього року. На Ігри ХХХ Олімпіади в Лондоні вирушили 245 українських олімпійців. Українці змагатимуться у 28 видах спорту.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Микола Азаров відбув з дводенним робочим візитом до Великобританії для участі в церемонії відкриття ХХХ літніх Олімпійських ігор.

А президент України Віктор Янукович привітав українських спортсменів з початком Олімпіади.

Українки не потрапили до фіналу зі стрільби з пневматичної гвинтівки

Українські спортсменки не потрапили до фіналу змагань зі стрільби з пневматичної гвинтівки на ХХХ літніх Олімпійських іграх.

Як повідомляється на сайті Національного олімпійського комітету України, два очки не вистачило Дар’ї Шаріповій, а Дар'ї Тиховій – три, щоб вийти до олімпійського фіналу стрільби з пневматичної гвинтівки. У кваліфікації Шаріпова, яка цього року на Кубку світу в Мілані здобула бронзу, показала 13-й результат, набравши 395 очок. Тихова, яка повернулася в тир після народження сина, посіла 23 місце.

Щільність показаних результатів настільки висока, що в попередньому раунді змагань одразу п'ять спортсменок посіли п'яте місце, зазначають у НОК.

Українські веслярки на Олімпіаді вирвалися у фінал

Жіноча четвірка парна у складі Катерини Тарасенко, Наталії Довгодько, Анастасії Коженкової та Яни Дементьєвої вийшла у фінал змагань з академічного веслування на ХХХ літніх Олімпійських іграх, що відбудеться у середу, 1 серпня.

Як повідомляється на сайті Національного олімпійського комітету України, українські веслярки, чемпіонки світу-2009 і віце-чемпіонки планети-2010, впевнено виграли свій заїзд, показавши на фініші 6.14,82 і майже на три секунди випередивши найближчих суперниць з Австралії.

В іншому заїзді перемогли спортсменки з Німеччини. У НОК зазначили, що до фіналу виходять переможці заїздів, а інші команди будуть проходити відбірковий тур за право виступити в фіналі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 929 | Додав: adminA | Теги: веслярі, Українські лучники, Олімпіаді | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]