Вт, 2024-04-23, 18:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:15
В аеропорту Лондона п'яний принц Бахрейна спробував побитися з пілотами
Інші останні Новини світу

Хроніки буйних п'яних пасажирів поповнилися ім'ям принца з Бахрейна.

Тільки втручання поліції запобігло бійці між родичем короля арабської країни Хамада бен Іси аль-Халіфаі, і пілотом пасажирського літака, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на британську газету Sun.

Родич бахрейнського монарха перебував на борту рейса Ba125 авіакомпанії British Airways, який повинен був вилетіти з аеропорту "Хітроу" до Бахрейна.

Повідомляється, що вже о 10.00 за лондонським часом 28-річний принц був сильно п'яний. Він голосно почав висловлювати незадоволення обслуговуванням пасажирів і спробував прорватися в кабіну льотчиків, щоб пояснити їм, як треба організовувати роботу екіпажу.

Заспокоїло чоловіка з Близького Сходу лише прибуття поліцейських, які погрозили хуліганові електрошокером у разі непокори їхнім вимогам. У результаті принц, ім'я якого не розголошується, потрапив у поліцейську дільницю лондонського аеропорту.

Там у нього зняли відбитки пальців, узяли зразки ДНК, окрім того принца сфотографували для архіву. Після цього нетверезий родич монарха був відпущений під заставу.

Відзначимо, що п'яні витівки авіапасажирів – досить поширене вище.

Наприклад, російська художниця Галина Русанова вчинила бешкет на рейсі Лондон- Лос-Анджелес. Намагаючись подолати страх перед польотом, вона перебрала з антидепресантами й алкоголем і почала зображати спочатку птаха, а потім собаку, штовхати пасажирів і кусати бортпровідниць.

Полюбляла кусатися і група російських туристів, які летіли до Ізраїлю. Двоє п'яних росіян зламали крісло та спробували зґвалтувати стюардесу, вкусивши при цьому її за сідниці.

А у Франції вийшла книга "Неконтрольовані пасажири", написана експертом в сфері авіації, інструктором вищого пілотажу Жан-П'єром Отеллі. Проведений ним аналіз поведінки буйних пасажирів став бестселером.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 931 | Додав: adminA | Теги: пілотами, п'яний принц Бахрейна, аеропорту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]