Ср, 2024-04-24, 07:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:42
"В'єтнамки" шкідливі для здоров'я
Інші останні Новини світу

Капці можуть стати однією з причин болю і травм, якщо їх носити протягом тривалого часу.

Річ у тім, що таке взуття не може забезпечити підтримання зводу стопи, а також належною мірою не покриває ногу, пишуть Медвести.

Ортопеди Синайської медичної школи Нью-Йорка (США) розповіли про окремі потенційні проблеми, які виникають зі здоров'ям і мають безпосередній взаємозв'язок з подібним взуттям. Коли людина носить капці, вона автоматично стискає пальці ніг для того, щоб утримати їх на нозі.

Такий самий ефект призводить до стиснення певної групи м'язів і стає однією з причин напруження в зоні кісточок, стегон, ніг і спини. Крім того, пристрасні любителі такого взуття мають ризик заробити собі підошовний фасциїт, а також проблеми, що належать вже до сфери невралгії.

Відсутність у капцях амортизації також може стати головною причиною болю стоп, стегон, гомілки і спини. Серед травм здебільшого спостерігаються перелом пальців та зламані нігті, порізи і різні захворювання інфекційного характеру. Також тим, хто регулярно ходить у "в'єтнамках", рекомендується на ступні ніг завжди наносити сонцезахисні креми.

Раніше повідомлялося, що "в'єтнамки" навіть небезпечніші, аніж каблук заввишки 11 см. Тривале носіння такого взуття може завдати шкоди не тільки пальцям, а й м'язам.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1626 | Додав: nowyny | Теги: шкідливі для здоров'я, в'єтнамки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]