Пт, 2024-04-19, 11:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:19
В Іраку в результаті серії вибухів 17 людей загинули
Інші останні Новини світу

Не менше 17 людей загинули і близько 100 отримали поранення в результаті серії вибухів в Іраку, повідомили медичні служби країни, передає "Інтерфакс-Україна".

Із них 10 людей загинули в результаті вибухів двох начинених вибухівкою машин в місті Махмудія за 30 кілометрів на південь від Багдада. Ще шість людей загинули в результаті вибуху декількох фугасів у сусідньому місті Мадаїн.

У місті Мосул на півночі країни вибух стався поряд з відділенням поліції, в результаті чого загинув один поліцейський. Теракти були здійснені також у містах Рамаді і Наджаф, проте до жертв вони не привели.

У свою чергу, терористична організація "Аль-Каїда" в аудіозверненні, опублікованому на одному з екстремістських сайтів, заявила, що починає нову серію терактів в Іраку, метою яких стануть судді та слідчі.

Нагадаємо, мінімум 18 осіб загинули і 36 отримали поранення в результаті другого вибуху в іракській столиці 16 червня. При першому вибуху на півночі Багдада, загинули не менше 14 осіб, ще 32 отримали поранення. Таким чином, загальна кількість жертв суботніх вибухів у Багдаді зросла до 32 осіб.

Раніше в Іраку сталася серія вибухів, жертвами яких стали не менше 83 осіб, ще близько 300 отримали поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 922 | Додав: admin | Теги: вибухи, Ірак | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]