Пт, 2024-03-29, 16:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:47
В рамках Одеського кінофестивалю Джеральдін Чаплін провела майстер-клас
Інші останні Новини з регіонів України
Сьогодні в синьому залі фестивального центру "Батьківщина" відбувся майстер-клас зірки світового кінематографа і продовжувачки династії Чаплінів - Джеральдін Чаплін.

По материнській лінії Джеральдін є онукою класика американської драматургії Юджина О'Ніла. Свою кар'єру Джеральдін починала як балерина, працювала в цирку. Проте акторська спадковість взяла своє. Зараз на рахунку актриси більше 130 картин. За її словами, головна її мета - це померти за роботою, працювати до кінця.

На питання про те, як допомагає в акторській кар'єрі прізвище батька, Джеральдін відповідала з усмішкою: "Я ніколи не соромилася свого походження і не вважаю негожим користуватися тим, що тобі дано від Бога. Якщо у актриси гарне обличчя, але вона хоче щоб її цінували тільки за талант і спотворює себе - це нерозумно. Я дуже щаслива бути дочкою Чапліна. Тінь батька не заважає, а зігріває мене. Я щаслива дитина знаменитості. Бродяжка - мій герой, і нічого поганого я в цьому не бачу".

Багато часу на майстер-класі було приділено проблемі субординації актора і режисера під час роботи над фільмом. Актриса вважає, що її завдання - бути слухняною глиною в руках режисера: "Навіть якщо він неправий, сперечатися не варто, краще зробити так, як просить режисер, і якщо це погано, він це сам побачить".

У день відкриття фестивалю актриса здійснила пішу прогулянку по місту і залишилася в захваті від Одеси, тим більше, що за однією з легенд, саме Одеса є батьківщиною Чарлі Чапліна, свідоцтво про народження якого було втрачено, передає РИА "Новости".

Нагадаємо, вчора в Одесі відбулася офіційна церемонія відкриття Міжнародного кінофестивалю.

Гостям ОМКФ було представлено міжнародне жюрі Третього одеського кінофестивалю: німецький актор, сержант Вільгельм з "Безславних виродків" Тарантіно, Олександр Фелінг, ізраїльсько-французький режисер Міхаль Боганім, член жюрі від України, один з продовжувачів кінофестивального руху в нашій країні, генеральний директор міжнародного кінофестивалю "Молодість" Андрій Халпахчі, режисер, який у минулому році відвіз з Одеси приз "За кращу режисуру", Оліас Барко.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: Одеського кінофестивалю, майстер-клас, Джеральдін Чаплін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]