Пт, 2024-04-19, 15:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:12
Вперше за 22 роки альбом Елтона Джона очолив британський чарт
Інші останні Новини світу
Поп-співак Елтон Джон, який випустив кілька днів тому записаний спільно із групою Pnau альбом "Good Morning To The Night", повернувся на вершину британського чарту, повідомляє Official Chart Company.

Нинішній успіх став для Елтона Джона першим за останні 22 роки - в останній раз альбом співака піднімався на перше місце хіт-параду в 1990 році, коли він випустив збірку "Very Best of Elton John". Останньою студійною роботою, яка дісталася до першого місця чарту альбомів Великобританії, була "Sleeping with the Past" 1989 року випуску, повідомляє lenta.ru.

Альбом "Good Morning To The Night" вийшов 16 липня. До платівки включені танцювальні ремікси на старі хіти Елтона Джона. У 2013 році Елтон Джон випустить новий студійний альбом "The Diving Board". Очікується, що диск надійде в продаж у березні. Точна дата релізу поки не визначена.

Що стосується "Good Morning To The Night", то диск змістив з першої позиції в хіт-параді платівку "Write It On Your Skin" Ньютона Фолкнера. Диск втратив відразу десять позицій і опинився на 11-му рядку. Другою після альбому реміксів на Елтона Джона стала робота Maroon 5 "Overexposed". Третім став Френк Оушен з "Channel Orange".

Нагадаємо, 30 червня Елтон Джон виступав на Майдані Незалежності в Києві на благодійному концерті в рамках кампанії Фонду Олени Пінчук "АнтиСНІД".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 930 | Додав: adminA | Теги: альбом Елтона Джона, очолив британський чарт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]