Пт, 2024-04-26, 22:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:49
37 школярів у Дніпропетровській області отруїлися
Інші останні Новини з регіонів України
37 учнів Чаплинської школи Петриківського району Дніпропетровської області отруїлися 19-20 вересня.

Про це йдеться в повідомленні прокуратури області, передає "Українські новини".

За даними відомства, до лікарні звернулися батьки 37 учнів школи з їх скаргами на слабкість і нудоту.

"Зараз 1 дитину госпіталізовано до Дніпропетровської клінічної лікарні з діагнозом "реактивний панкреатит", решта дітей з підозрою на гостру кишкову інфекцію, у зв'язку з легкою формою захворювання, перебуває на домашньому лікуванні", - сказано в повідомленні.

За даними управління охорони здоров'я Дніпропетровської обласної державної адміністрації, лікарями і фахівцями санепідемслужби було проведено обстеження учнів, проте факт отруєння дітей і спалаху кишкової інфекції не був встановлений.

"Станом на 21 вересня всі діти, які звернулися по медичну допомогу, знаходяться в задовільному стані під амбулаторним наглядом лікаря", - сказано в повідомленні головного управління охорони здоров'я Дніпропетровської області.

Згідно з повідомленням, зараз в районі працює комісія за участю фахівців обласної санепідемстанції, яка з'ясовує обставини захворювання учнів Чаплинської школи.

Як повідомлялося, 21 вересня 17 учнів Миргородської загальноосвітньої школи в Полтавській області отруїлися в школі невідомою речовиною, імовірно, газом, що з'явилась під час ремонтних робіт.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1054 | Додав: adminA | Теги: отруїлися 37 школярів, Дніпропетровській | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]