Вт, 2024-03-19, 07:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Лідер партії "УДАР", 12-разовий чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко не бачить сенсу в передвиборних дебатах із кандидатом у депутати від партії "Україна - Вперед!" (№2 у списку), футболістом Андрієм Шевченком.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Кількість біженців з Сирії, що сховалися в сусідніх країнах, перевищила 250 тисяч осіб, наводить агентство France-Presse слова офіційного представника верховного комісара у справах біженців ООН Едріана Едвардса.




Донецьк має намір передати Слов'янську п'ять новеньких тролейбусів марки "ЛАЗ", закуплених містом у рамках програми підготовки до Євро-2012.



Європейська мережа організацій із спостереження за виборами (ENEMO) стурбована обмеженням мовлення окремих засобів масової інформації напередодні виборів Верховної Ради.


Сьогодні збірна України стартує у відбірному турнірі до чемпіонату світу 2014 року, який відбудеться в Бразилії. Свій перший поєдинок відбору підопічні Олега Блохіна проведуть на легендарному "Вемблі", де їхнім суперником буде збірна Англії.



Во вторник, 11 сентября, около здания полицейского участка в Стамбуле прогремел взрыв. Турецкое телевидение передает, что есть пострадавшие.


Проект закону, який передбачає купівлю SIM-карт мобільних операторів за пред'явленням паспорта, не порушує прав людини, заявив голова Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації.



Непрерывная работа над качеством, над расширением линейки советников – вот что привлекает в Forex-Investor.net трейдеров и инвесторов – уже состоявшихся и будущих миллионеров нашего времени.



12 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +22...+24 градуси.Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.


 

Сейчас многие увлеклись китайским учением фэн-шуй и только по его рекомендациям обустраивают свое жилье. 



В Украине наделало шуму интервью сокамерницы экс-премьера Юлии Тимошенко: Юлия Абаплова рассказала, что женщина-политик только притворяется больной.



В мире существует большинство людей, которые любят, а также стараются как можно чаще совершать самые различные путешествия в близкие города и страны, а также в самые дальние экзотические  страны


(ЕАГ) з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів та розвитку нафтопереробної промисловості при Кабінеті міністрів України ухвалила рішення про збереження поточних цін на бензин і дизпаливо в Україні щонайменше до листопада 2012 року.



Все більше людей намагаються не бути байдужими до того, що відбувається навколо них. Саме такі люди відслідковують  події та новини, які стаються в їхній країні або ж в цілому світі.




Інститут масової інформації (ІМІ) констатує різке збільшення кількості порушень прав журналістів у серпні 2012 року.




Верховна Рада схвалила в першому читанні законопроект про Єдиний державний демографічний реєстр.