Вт, 2024-03-19, 11:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Журнал "Український тиждень" заявляє про витискання видання з ринку шляхом блокування його доступу до читачів, що пов'язано з критикою влади в тижневику.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Відбулася процедура жеребкування 1/8 фіналу кубка України. Сліпий жереб назвав 8 пар кубкових бійців, які через місяць визначать чвертьфіналістів турніру.



Літак з президентом США Бараком Обамою на борту в середу потрапив в зону сильної турбулентності при заході на посадку в аеропорту міста Толедо (штат Огайо).


Наявні: недосконалість виборчого законодавства; відсутність незалежного правового реагування на його порушення; високий рівень тіньової економіки та корумпованості державного апарату; ігнорування принципу поділу влади та фактична концентрація всієї державної влади в руках президента.



В американській школі 13-річний підліток 26 вересня застрелився на очах в однокласників.



Військового вирішення сирійської проблеми не існує, заявив генеральний секретар ООН Пан Гі Мун, виступаючи на міністерському засіданні Ради Безпеки всесвітньої організації, присвяченому Близькому Сходу.



Інцидент стався близько 15.00. Чоловік середнього зросту, віком до 30 років, в сіро-коричневій куртці і чорній тенісці зайшов на територію гіпермаркету ТРЦ.




Уряд готує медичну реформу: пілотними будуть Вінницька, Дніпропетровська і Донецька області.





Росія передала Україні копії унікальних, раніше невідомих документів, пов'язаних з життям і творчістю Тараса Шевченка.



Іспанія готується схвалити новий бюджет, який передбачає жорсткі заходи економії. Цими заходами іспанська влада намагається уникнути необхідності звертатися до ЄС і МВФ з офіційним запитом про позику.



28 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, вдень +24...+26 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Україна демонструє регрес в демократії, а підготовка до парламентських виборів викликає занепокоєння. Про це сказав глава делегації спостерігачів від ПАРЄ Андреас Ґросс.



Українські виборці не очікують особливих позитивних зрушень у парламенті після виборів у цьому році.



Відбулася процедура жеребкування 1/8 фіналу кубка України. Сліпий жереб назвав 8 пар кубкових бійців, які через місяць визначать чвертьфіналістів турніру.



Продолжаются съемки украинского психологического триллера "Зеленая кофта".



Журналіст Осман Пашаєв через суд домігся відновлення на посаді спеціального кореспондента "Вікна-новин" телеканалу СТБ.



26 вересня до Харкова прибула плащаниця пресвятої Богородиці . Її виставили у Свято-Покровському монастирі, щоб віруючі змогли доторкнутися до святині.



У Лисичанську (Луганська обл) в квартирі на четвертому поверсі чотириповерхового житлового будинку стався вибух з подальшим горінням, повідомляє прес-служба МНС в Луганській області.



Центральна виборча комісія (ЦВК) зняла з реєстрації 11 кандидатів-мажоритарників на виборах до Верховної Ради України, зокрема п'ятьох - в окрузі, де балотується народний депутат фракції Партії регіонів Ківалов.



Найбільші профспілки Греції проводять перший від часу приходу до влади консервативного уряду в червні загальний страйк проти заходів жорсткої економії і зниження рівня життя



Лікеро-горілчана продукція може подорожчати. Міністерство фінансів запропонувало підвищити мінімальні ціни на алкогольну продукцію.