Вт, 2024-03-19, 07:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Дэвиду Виллалобосу, который в минувшую пятницу прыгнул в клетку с амурским тигром в зоопарке Бронкса, предъявят обвинение в нарушении общественного порядка и создании угрозы жизни.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Только на сайте flashserver.ru всегда самые новые и популярные 602 флеш игры Драки в которые можно поиграть в любое время бесплатно.




24 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +18...+20 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



В Уфі триває чемпіонат світу з літнього біатлону, на якому найкраще серед українців виступає Віта Семеренко.




Влада Іспанії вирішила поділитися з кримськими колегами своїм досвідом в туристичній галузі. Про це заявив посол Іспанії в Україні Хосе Родрігес Мояно.



22 вересня - Всесвітній день захисту слонів. Найбільша з сучасних сухопутних тварин, що досягає триметрової висоти і ваги в шість з гаком тонн, породило навколо себе безліч надзвичайних історій і фактів.




На відстані приблизно 88 кілометрів на північний захід від Афін сталися три підземних поштовхи магнітудою від 4,9 до 5,6, повідомляє служба.




У рамках ярмарку "Арт Москва", в неділю, 23 вересня, вперше в Москві буде показаний український фільм "Колюня".



Лидеры повстанческой "Свободной армии Сирии" сообщили в субботу, что перевели командный центр с территории Турции в Сирию с целью объединить силы оппозиции и ускорить падение режима Башара Асада.




Жители Ирландии вечером в пятницу, 21 сентября, стали свидетелями падения необычного космического объекта.



В воскресенье, 23 сентября, гражданам Швейцарии в ходе референдума предстоит решить, будет ли введен в стране полный запрет на курение в общественных местах.




В Иране вступили в действие новые правила в сфере высшего образования, ограничивающие студенток в выборе университетских курсов.


Згідно з даними дослідження, опублікованого британським центром Centre for Low Carbon Futures, глобальне потепління почне негативно впливати на продовольчу безпеку планети вже протягом найближчих 10 років.