Пт, 2024-04-26, 03:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:19
Суркіс визначився з тренером: місце Сьоміна посяде Блохін
Інші останні Спортивні новини
Президент "Динамо" Ігор Суркіс визначився з головним тренером команди, замість звільненого раніше Юрія Сьоміна. Команду очолить головний тренер національної збірної України Олег Блохін.Єдине невирішене питання - чи буде Блохін поєднувати роботу в клубі та збірній, чи ж зробить вибір на користь "Динамо", пише football.ua.

Втім, не виключений варіант, що Олег Володимирович візьметься до своїх обов'язків взимку, після першої частини сезону. Але те, що він буде новим головним тренером "Динамо" і вже домовився з керівництвом клубу, - факт, стверджує джерело.

Сам же Блохін цю інформацію не підтвердив, хоча й не спростував: "Я не читаю Інтернет і нічого не знаю. Я зараз знаходжуся у Федерації футболу України", - тільки й сказав Олег Володимирович в інтерв'ю Gazeta.ua.

Блохін - легендарний у минулому футболіст "Динамо". Тренерську кар'єру розпочав у Греції, де працював з 1990 по 2002 рік. З 2003 по 2007 очолював збірну України, з якою вийшов у чвертьфінал ЧС-2006. З 2008 по 2009 тренував ФК "Москва", а з 2011 року знову очолює збірну України.

Нагадаємо, що вчора Ігор Суркіс звільнив з посади головного тренера команди Юрія Сьоміна. До найближчого матчу проти "Зорі" "Динамо" готує наставник дубля Олександр Хацкевич.

Також відзначимо, що серед кандидатів на посаду головного наставника "Динамо" ЗМІ раніше називали англійця Гаррі Реднаппа, аргентинця Марсело Б'єльсу, який очолює "Атлетик" з Більбао, і бразильця Луїша Феліпе Сколарі
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1087 | Додав: adminA | Теги: Олег Блохін, Ігор Суркіс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]