Вт, 2024-03-19, 04:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:02
У Києві вперше відкрилася виставка мертвих тіл. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Серед експонатів – зображення людської анатомії, які ілюструють наслідки куріння, ожиріння та інших пошкоджень, що можуть бути викликані зневагою до власного тіла, пише "Українська правда".

Відвідувачі зможуть порівняти здорові легені з чорними, дуже постраждалими через куріння. Пошкоджений зразок є доказом того, що деякі люди більше піклуються про свої автомобілі, аніж бережуть свої тіла.

Експонати, представлені на виставці "Таємниці тіла", надає біотехнічна лабораторія, розташована в Китаї, яка займається інноваційними дослідженнями в технології пластинації. У цій лабораторії зразки тіл виробляють, зберігають і надають для медичних навчальних закладів та широкого загалу з освітньою метою.

Пластинація зберігає тканини тіла незмінними завдяки використанню рідкого силікону, який після обробки твердне. Кінцевим результатом є прогумований екземпляр, що зберіг кожну клітину тіла і повністю демонструє складність організму - кісток, м'язів, нервів, кровоносних судин і органів. Підготовка зразка, який є цілісним тілом, може зайняти більше року. До всіх тіл ставляться з особливою повагою і обережністю.

Для відвідування виставка буде відкрита до 23 грудня 2012 р. на території НСК "Олімпійський".

Зазначимо, що ексклюзивний освітній проект, присвячений різним аспектам анатомії людини, був створений в 2005 р. в США. За цей час 32 млн людей по всьому світу відвідали експозицію. Ідейним натхненником і одним із творців експонатів виставки The Human Body є Арнольд Геллер.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1631 | Додав: adminA | Теги: виставка мертвих тіл, Києві | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]