Пт, 2024-04-26, 20:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:32
У роботі Ялтинської щорічної зустрічі YES візьме участь Кондоліза Райс
Інші останні Політичні новини
У роботі 9-ї Ялтинської щорічної зустрічі "Україна і світ: долаючи завтрашні виклики разом", організованою "Ялтинською європейською стратегією"(YES) в партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, візьме участь 66-й державний секретар США (2005-2009), радник президента США з національної безпеки (2001-2005) Кондоліза Райс, передає "Інтерфакс-Україна".

Як очікується, 14 вересня Райс відкриє своїм виступом пленарну дискусію, присвячену майбутньому глобального устрою і безпеці.

У другий день роботи Форуму YES Райс візьме участь в енергетичній панелі, яку разом з нею проведуть віце-прем'єр-міністр РФ Аркадій Дворкович; міністр палива і енергетики України Юрій Бойко; регіональний керуючий директор компанії Shell у Росії, Україні і Каспійському регіоні Маттіас Біксель і генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко.

Учасники дискусії обговорять енергетичні виклики, які стоять перед Європою в епоху кризи; розвиток альтернативних джерел і енергетичну безпеку регіону; нові моделі розвитку енергетичної взаємодії і співпраці між країнами ЄС, Росією і Україною, а також вплив цих чинників на процеси трансформації Європи.

Окрім 66-го держсекретаря США в 9-й Ялтинській щорічній зустрічі також візьмуть участь інші високопоставлені представники США.

У п'ятницю, 14 вересня, пройде інтерактивна ланч-дискусія, присвячена президентським виборам у США за участю колишнього голови адміністрації 44-го президента США (2010-2011) Вільяма Дейлі, а також 58-го спікера Палати Представників США Ньюта Гінгріча.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 991 | Додав: adminA | Теги: yes, Ялтинської, Кондоліза Райс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]