Пт, 2024-03-29, 10:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Делегація єврокомісарів направляється в Туреччину, щоб лобіювати проект угоди про спільну діяльність у питанні мігрантів.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-10-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У вівторок, 13 жовтня, завершилися групові змагання відбіркового турніру Євро-2016, за підсумками яких визначилася краща команда з тих, що посіли треті місця в своїх групах (володар прямої путівки на фінальний турнір до Франції).


 

За минулу добу в зоні бойових дій один український військовослужбовець загинув, троє військових отримали поранення. Про це повідомив представник АП з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу в Києві.


 

В Україні вперше сьогодні відзначається День захисника. Цього року він проходить під гаслом "Сила нескорених". Також у цей день православні та греко-католики святкують Покрову Святої Богородиці.


 

На Михайловскую площадь прибыл президент Украины Петр Порошенко и Секретарь СНБО Александр Турчинов.


 

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook львівський письменник Юрій Винничук. За його словами, Панчишин помер у Києві, а поховають його на Байковому кладовищі.