Вт, 2024-04-23, 14:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У зоні відповідальності оперативного командування "Захід" на Луганщині, групи розмінування за тиждень знешкодили близько 500 протитанкових і протипіхотних мін та інших вибухонебезпечних предметів.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Латвія для боротьби з нелегальною міграцією може звести загородження на кордоні з Бєларуссю, розповіла місцевому телеканалу LSM прем'єр-міністр республіки Лаймдота Страуюма.


 

Перший матч плей-офф кваліфікації Чемпіонату Європи 2016 року між національними збірними командами України та Словенії відбудеться 14 листопада у Львові. Про це у вівторок 20 жовтня повідомляє офіційний сайт ФФУ.


 

Міністерство культури збирається давати менше грошей маловідвідуваним бібліотекам і збільшити фінансування бібліотек з великою відвідуваністю. Про це сказав міністр культури В'ячеслав Кириленко у радіопрограмі "Про культуру".


 

Незавершена демаркація кордону України зі своїми сусідами не вплине на запровадження безвізового режиму з Європейським Союзом. Про це сьогодні, 20 жовтня, на прес-конференції в Києві заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк просить МВС жорстко контролювати спроби підкупу виборців та членів комісій на майбутніх місцевих виборах, а також попередити керівників виборчих комісій про кримінальну відповідальність за спроби фальсифікацій.


 

Футболісти київського "Динамо" сьогодні, 20 жовтня, проведуть третій матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на столичному НСК "Олімпійський" зустрінуться із чемпіоном Англії лондонським "Челсі". Початок матчу о 21.45.


 

Президент Італії Серджо Маттарелла підписав закон про ратифікацію Угоди про асоціацію України з Європейським союзом. Про це повідомив посол України в Італії Євген Перелигін.


 

19 жовтня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулися вибори ректора. Вперше в історії навчального закладу керівника обирав колектив університету.


 

 

Ніч у зоні проведення антитерористичної операції минула без порушень Мінських домовленостей. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.