Чт, 2024-03-28, 17:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Информационные технологии в современную эпоху постиндустриального общества играют ключевую роль для роста человеческого капитала в стране.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2015-10-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Найбільші державні компанії, що ввійшли до списку приватизації об'єктів держвласності, мають бути продані іноземним стратегічним інвесторам. Про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус на бізнес-форумі в Києві.


 

Екс-президент України, представник України в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма вважає, що для обговорення питання повернення Україні повного контролю над кордоном необхідно створити п’яту підгрупу у Тристоронній контактній групі.


 

На сегодняшний день в качестве преимуществ электронного бизнеса можно выделить следующие.


 

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співробітництва у Європі (ОБСЄ) створила патрульні бази по обидва боки лінії зіткнення для спостереження за процесом відведення озброєння.


 

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус запропонував повністю змінити кадровий склад Державної фіскальної служби, судів і прокуратури, звільнивши службовців цих органів і провівши конкурс на заміщення відповідних посад.


 

У Києві з 6 листопада запроваджується тимчасовий мораторій на виплату зовнішніх боргів міста. За відповідне рішення, підготовлене Бюджетною комісією Київради, проголосували 90 із 103 зареєстрованих у сесійній залі депутатів Київради.


 

 

ПАТ "Укртатнафта" (Кременчук, Полтавська область) сьогодні зливає в Одесі третій танкер нафти з Казахстану і до кінця місяця очікує отримати четвертий.


 

Верховна Рада сьогодні, 8 жовтня, ухвалила за основу законопроекти, які дозволяють конфіскацію майна в осіб, яких підозрюють у тяжких злочинах, навіть якщо це майно записане на інших осіб.


 

Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проект закону "Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів", внесений президентом України (реєстраційний номер 2506а).


 

Товары в Крым переправляют баржами по морю со стороны Херсонской области. Об этом 7 октября заявил уполномоченный президента по делам крымскотатарского народа, народный депутат ("Блок Петра Порошенко") Мустафа Джемилев.


 

О 12.25 у районі населеного пункту Троїцьке бойовики протитанковими керованими ракетами обстріляли український опорний пункт, на якому провадилися інженерні роботи.