Пт, 2024-04-26, 01:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У населеному пункті Затока в Одеській області перекинувся і затонув пасажирський катер. Про це повідомив глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Туреччина відкрила двері для трьох тисяч турків-ахиска (турків-месхітінців), що мешкають на сході України й зазнали на собі руйнівний вплив російського збройного вторгнення.


 

Держдума в п'ятницю, 16 жовтня, дала згоду на виконання судового рішення про обрання щодо депутата Іллі Пономарьова в якості запобіжного заходу взяття під варту у справі про розтрату.


 

Словенія тимчасово призупиняє залізничне сполучення з Хорватією. Про це повідомляє сайт "Словенської залізниці". Зазначається, що пасажирські перевезення тимчасово припиняються за погодженням з владою країни.


 

На латвійсько-російському кордоні планують спорудити паркан довжиною 90 км. Про це повідомив  міністр внутрішніх справ Латвії Ріхард Козловскіс. Паркан буде чергуватися з камерами відеоспостереження й сенсорними системами.


 

Під будівлею адміністрації президента у Києві близько 50 осіб проводять мітинг з вимогою надати українське громадянство іноземцям, які беруть участь у АТО у складі українських добровольчих батальйонів.


 

 

Перший повнометражний художній фільм про сталінські репресії в Україні і як вони призвели до Голодомору 1932-1933 років вийде у січні 2016 року в Канаді.


 

Зима – период, когда любимый автомобиль подвергается всяческим неблагоприятным воздействиям, а сам водитель вынужден существенно корректировать свой стиль вождения. 


 

Жоден український військовий не загинув і не поранений за добу на передовій. Відведення озброєння в Донецькій області має розпочатися у неділю, 18 жовтня, повідомив спікер адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

У Києві був зіграний центральний матч чемпіонату України між місцевим "Динамо" і донецьким "Шахтарем". Вже з самого початку гри донеччани вирішили показати всю свою міць.


 

В ході проведення досудового розслідування стало очевидно, що масштаб і діапазон незаконної діяльності одного зі спійманих на хабарі прокурорів набагато ширше, ніж спочатку можна було припустити.