Пт, 2024-04-19, 17:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Нормандська четвірка" не підписувала жодних документів. Про це сказав президент України Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам 4 жовтня. За його словами, в Парижі обговорювалися терміни і кроки щодо прискорення та посилення імплементації Мінських угод.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Троє військовослужбовців окремої механізованої бригади отримали травми в результаті детонації боєкомплекту танка на Новомосковському загальновійськовому полігоні 3 жовтня. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.


 

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що новий закон про освіту має передбачати більшу автономію для шкіл. Як повідомляє прес-служба Кабінету міністрів, про це Яценюк сказав у програмі "10 хвилин із прем`єр-міністром".


 

Противник продовжує повітряну розвідку та тримає близько до лінії зіткнення важку техніку. Про це сьогодні, 4 жовтня, заявив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко на брифінгу у Києві.


 

Уряд України накопичив близько 1,3 млрд дол. на проходження осінньо-зимового періоду, - повідомив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на нараді з головами облдержадміністрацій у рамках робочої поїздки до Чернівців 3 жовтня, повідомили у прес-службі Кабміну.


 

На озброєння української армії надійшов високомобільний портативний комплекс "Стугна-П", який, за словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, дозволяє вирішувати бойове завдання знищення техніки і живої сили противника в умовах мінливої обстановки.


 

Миссия Международного валютного фонда решила продолжить переговоры с Украиной в рамках второго пересмотра программы расширенного финансирования. Об этом сообщает Национальный банк Украины в Facebook.


 

В Одессе пройдет первый в Украине фестиваль света Odessa Light Fest. Как сообщили в департаменте информации и связям с общественностью Одесского городского совета, фестиваль света состоится 16-18 октября.


 

У Львові та Харкові завершилися матчі 10-го туру чемпіонату України з футболу, в яких донецький "Шахтар" переграв одеський "Чорноморець" (2:0), а "Металіст" зіграв внічию зі "Сталлю" з Дніпродзержинська - 1:1.