Сб, 2024-04-20, 09:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Чинний мер Львова Андрій Садовий і кандидат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський виходять у другий тур виборів міського голови Львова, повідомив голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-10-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до міністра охорони здоров`я Олександра Квіташвілі внести на наступне засідання уряду питання про створення незалежного Національного агентства із закупівлі лікарських засобів і медичних препаратів.


 

З 17-23 жовтня 2015 року плодоовочевий індекс знову різко зріс - на 14,4% після стрибка на 23,3% тижнем раніше. Отже, за жовтень вартість плодоовочевого кошика українця зросла вже в півтора разу, а за останні чотири тижні - на 61,6%.


 

ЦВК України продовжує публікувати результати місцевих виборів 2015 на своєму офіційному сайті. Зокрема, на даний момент обрано 4 613 депутатів сільрад (з 118 372) і 89 депутатів селищних рад (з 11438).


 

Україна піднялася на 13 позицій у щорічному рейтингу легкості ведення бізнесу від Світового банку Doing Business, посівши 83 місце. Оновлений рейтинг опублікований на сайті Doing Business.


 

Між країнами Євросоюзу з 2017 року не буде мобільного роумінгу. Відповідний закон ухвалено Європарламентом у вівторок, 27 жовтня 2015 року, під егідою Єдиного цифрового ринку ЄС.


 

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявляє, що відведення озброєння на Донбасі відбувається таким чином, щоб у разі відновлення бойових дій українські військові могли швидко відреагувати.


 

 

Завершилися матчі 1/8 фіналу Кубка України з футболу, за підсумками яких у наступну стадію змагань вийшли київське "Динамо", луганська "Зоря" і полтавська "Ворскла".


 

Масовий банкопад в Україні створив нові проблеми для малого та середнього бізнесу, хоча нинішні економічні умови і без того не можна назвати дуже вдалими для розвитку своєї справи.


 

Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський вважає, що вибори на звільненому Донбасі пройшли практично ідеально, а нове виборче законодавство можна буде оцінити тільки після оголошення результатів місцевих виборів.