Пт, 2024-03-29, 09:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У Досі (Катар) завершилися півфінальні бої чемпіонату світу з боксу, за участю українських боксерів Дмитра Замотаєва і Геворга Манукяна, які поступилися опонентам і задовольнилися бронзовими медалями.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Рада ЄС ухвалила рішення призупинити на 4 місяці дію санкцій щодо Бєларусі. Про це повідомив журналістам держсекретар з європейських справ при МЗС Франції Арлем Дезір.


 

Громадянин Російської Федерації, який прибув до України потягом "Мінськ – Київ", заявив, що хоче отримати статус біженця, повідомляє  прес-служба Державної прикордонної служби України.


 

Запорізькі історики представили перший випуск спогадів учасників АТО. У книзі - розповіді ветеранів про бойові дії, віру, мотиви мобілізації, успіхи і втрати на війні.


 

Один із адвокатів Надії Савченко Ілля Новиков захищатиме в Росії й українця Миколу Карп'юка. "Я прийняв захист українця Миколи Карп'юка у Верховному суді Чечні. Події 1994 року.


Державна авіаційна служба України, через неподання відповіді від Федерального агентства повітряного транспорту Російської Федерації з поясненням причин обмеження польотів українським авіакомпаніям ухвалила рішення про повне припинення повітряного сполучення між Україною та РФ.


 

 

У Музеї історії міста Києва за підтримки асоціації "Україна - Франція" з 14 по 30 жовтня 2015 року проходитиме виставка "Військово-польовий Арт".


 

До 5 ноября будет сформирован штат новой киберполиции и начнется заключительный переходный этап выстраивания нового функционала киберполиции и переподготовки персонала.