Пт, 2024-04-19, 06:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Національний банк України в ході валютного аукціону 23 жовтня скоротив обсяг купівлі іноземної валюти, задовольнив лише 32% заявок і купив 2,2 млн дол. за середнім курсом 21,60 грн за дол. США.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українська економіка розвиватиметься за європейськими стандартами, як і передбачають спільні з ЄС документи, в першу чергу Угода про зону вільної торгівлі з Євросоюзом.


 

Українська тенісистка Вероніка Капшай стала чемпіонкою парного розряду на турнірі 7th Hellenic Zeus Circuit Hersonissos, який відбувався у грецькому місті Іракліон.


 

Лауреат Нобелівської премії з літератури Світлана Алексієвич відповіла на критику президента Бєларусі Олександра Лукашенка, який засудив нобелівських лауреатів за критику влади.


 

Сьогоднішній день у зоні проведення АТО минув без обстрілів, військові, які зареєстровані неподалік від місць несення служби, змогли проголосувати на місцевих виборах. Про це у неділю 25 жовтня повідомляє прес-центр АТО у Facebook.


 

Кабінет міністрів зробив все належне для забезпечення фінансування та охорони порядку під час проведення місцевих виборів 25 жовтня. Про це прем'єр-міністр Арсеній Яценюк сказав після голосування в Києві.


 

У Маріуполі жодна дільнична комісія не розпочала роботу, повідомив народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Єгор Фірсов. "Маріуполь, 8 ранку: жодна дільнична комісія не розпочала роботу - вибори остаточно зірвані!"


 

Президент України Петро Порошенко заявив, що Київ розраховує на активну участь Організації Об'єднаних Націй у відновленні суверенітету і територіальної цілісності України.