Вт, 2024-04-23, 13:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Позиції ЗСУ на передовій були обстріляні бойовиками зі стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-центр АТО на сторінці в Facebook.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Комітет виборців України назвав населені пункти, в яких зафіксовані серйозні проблеми з ходом виборчого процесу, йдеться на сайті організації.


 

Столичні правоохоронні органи володіють інформацією, що деякі політичні сили в Києві в день голосування на місцевих виборах готують провокації, щоб зірвати виборчий процес на окремих виборчих дільницях.


 

Минулої доби в зоні бойових дій бойовики порушили режим тиші в районі селища Широкине. Про це на брифінгу в Києві повідомив представник АП з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Місія Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) відзначила недоліки законодавства та організації виборчого процесу на місцевих виборах 2015 року в Україні.


 

Як повідомляє прес-служба глави держави, згідно з Указом № 605 від 23 жовтня, Центр утворюється у складі Національного інституту стратегічних досліджень як самостійний структурний підрозділ.


 

 

Тысячи человек из всех регионов Черногории планируют выйти в субботу на крупнейшую антиправительственную акцию в столице страны Подгорице.


 

На данный момент интересы страны в Центральной Америке и в Карибском бассейне представляют посольства в Мексике и Кубе и у Киева нет намерений открывать дополнительное дипломатическое представительство в Гондурасе.


 

Квартира для нас это наша крепость. Вернувшись с работы, мы попадаем в мир спокойствия и отдыха. В квартире мы делаем ежедневную уборку, которая позволяет поддерживать чистоту и порядок в квартире.


 

Социологические опросы двух центров исследований (CBOS, Millward Brown), обнародованные за три дня до парламентских выборов в Польше, прогнозируют победу оппозиционной партии "Право и Справедливость" (PiS) Ярослава Качиньского.


 

Ніч на 24 жовтня на передовій на Донбасі пройшла без порушень Мінських домовленостей, повідомляє прес-центр АТО. "Українські військові продовжують облаштовувати свої позиції, закінчують підготовку автомобільної техніки до експлуатації в зимових умовах".