Вт, 2024-04-23, 07:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Представительство Европейского Союза в Украине обнародовало ролик о санкциях в отношении России, введенных из-за аннексии Крыма и провоцирования РФ конфликта в Донбассе.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-10-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Національний банк України в третьому кварталі поточного року погодив придбання істотної участі в 6 банках, при цьому відхилив 8 заявок на придбання 6 банків, повідомляється на сайті регулятора.


 

Пенсійний фонд України (ПФУ) затвердив показник середньої заробітної плати в середньому на одну застраховану особу в сумі 3 тис. 502 грн 62 коп. Про це повідомили в прес-службі ПФУ.


 

Українських олігархів варто вилучити з процесу масштабної приватизації, яка запланована на 2016 рік. Про це в понеділок, 12 жовтня, заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус після круглого столу за реформу державних підприємств.


 

У Києві на НСК "Олімпійський" завершився матч заключного 10-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу, в якому українська збірна поступилася команді Іспанії з рахунком 0:1, посівши третє місце в підсумковій турнірній таблиці Групи С.


 

 

12 жовтня в присутності президента України відбулася урочиста передача в дар державі унікальної колекції художніх шедеврів Ігоря Диченка.


 

У столиці Італії Римі у неділю відкрили пам'ятник святому рівноапостольному князю Володимиру Великому. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України з посиланням на українське посольство у Ватикані.


 

В последние годы в Украине увеличивается интерес к зерновым и масличным культурам мелкотоварного производства, таким как просо, лен, фасоль, кориандр, чечевица и др.


 

Премьер пообещал «полную независимость» от российских поставок газа со следующего года. Как ожидается, первые тестовые поставки газа из Катара польский терминал примет в декабре 2015 года, а коммерческую работу начнет в 2016 году.


 

Користуючись затишшям, військові й далі обладнують свої позиції, а військові сапери знайшли чималу кількість мін, снарядів та боєзарядів різного калібру, які вони успішно знищили на одному з полігонів.