Пт, 2024-03-29, 06:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Траур продлится три дня. Премьер-министр Турции Ахмет Давутоглу объявил национальный траур по погибшим в теракте в Анкаре.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-10-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Управління спеціальних розслідувань ГПУ заявило про розкриття обставин організації і здійснення штурму Майдану під виглядом антитерористичної операції в центрі Києва у ніч проти 19 лютого 2014 року.


 

Россия будет вынуждена "скорректировать" программу развития оккупированных Крыма и Севастополя, в частности, перенести на более поздние сроки финансирование некоторых позиций этой программы, заявил министр экономического развития.


 

Ліквідність "ПриватБанку" не викликає у регулятора питань, однак говорити про стабільність фінансової установи не можна. Про це сказала глава Національного банку Валерія Гонтарєва.


 

Учасниками національного конкурсу 45-ого Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість" стали 23 короткометражні фільми. Про це розповів генеральний директор КМКФ Андрій Халпахчі на прес-конференції у четвер 8 жовтня.


 

У Скоп'є завершився матч 9-го туру групового етапу відбіркового турніру Євро-2016, в якому збірна Македонії приймала команду України і програла з рахунком 0:2. Доля матчу була вирішена в другому таймі.