Пт, 2024-03-29, 14:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Працівники Служби безпеки України спільно з митниками на посту "Юнаківка" у Сумській області виявили та вилучили п’ять давніх ікон, які контрабандист намагався вивезти до Росії. Про це інформує прес-центр СБУ.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Национальное агентство по аккредитации Украины (НААУ) успешно прошло оценивания со стороны Европейской кооперации по аккредитации (EA) и получило положительное заключение относительно получения статуса подписанта в сфере аккредитации.


 

Контрактная цена для Украины на российский газ на IV квартал колеблется на уровне 248-252 долларов за тысячу кубометров. Об этом заявил журналистам глава Минэнерго РФ Александр Новак.


 

Голова Національного банку України Валерія Гонтарєва вважає, що економіка України "починає виходити зі штопора". "Наша точка зору полягає в тому, що економіка вже пройшла падіння, ми бачили ознаки цього ще у квітні, що вона починає виходити зі штопора.


 

У зоні бойових дій за минулу добу загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу в Києві повідомив прес-секретар Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Мер Харкова Геннадій Кернес в 2015 році переоформив своє право власності на частки в статутних капіталах та акціях компаній на свою дружину Оксану Гайсинську. Про це свідчать дані Єдиного реєстру юридичних осіб.


 

"Газові угоди будуть підписані і повинні будуть виконуватися в тому обсязі і за тих умов, як це було передбачено раніше. На початку листопада пройде додаткова зустріч, на якій будуть підведені підсумки цього процесу", - заявив президент Франції Франсуа Олланд.


 

Про це директор театру "Маски-шоу" Наталія Делієва повідомила на прес-конференції, що була присвячена 30-річному ювілею трупи, прем'єрі нового шоу і початку всеукраїнського туру, організованого компанією "Квартал-концерт".


 

Президент Украины Петр Порошенко подписал законы "О прекращении действия Соглашения между Кабинетом министров Украины и правительством Российской Федерации о сотрудничестве в строительстве энергоблоков № 3 и № 4 Хмельницкой АЭС".


 

Лідери країн "Нормандського формату на переговорах в Парижі домовилися, що відведення легкого озброєння повинне проходити 41 добу, заявив президент України Петро Порошенко.