Пт, 2024-04-19, 13:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Національне антикорупційне бюро України та Центральне антикорупційне бюро Республіки Польща домовилися про тісну співпрацю, обмін інформацією та досвідом у галузі виявлення та запобігання корупції.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-05-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Усі соціологічні опитування показують, що дедалі більше православних громадян України хочуть мати єдину помісну автокефальну церкву.


 

За минулу добу в зоні проведення АТО на Донбасі ніхто з особового складу Збройних сил України не загинув і не постраждав, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

 

Європарламент закликає ЄС посилити тиск на Росію та розширити санкції у зв’язку із переслідуванням представників кримськотатарського народу на території тимчасово окупованої АР Крим.


 

 

Верховна Рада України підтримала подання президента України Петра Порошенка про призначення лідера фракції "Блоку Петра Порошенка" в парламенті Юрія Луценка генеральним прокурором України.


 

 

Поблизу Тернополя мешканці приміських сіл Плотича та Івачів Долішній протягом 10 хвилин могли спостерігати потужний смерч.


 

 

Обшуки в офісі "Укргазвидобування" свідчать про те, що на засіданні парламенту 12 травня законопроект стосовно посади генпрокурора буде підтриманий депутатами.


 

Україна має всі можливості та ресурси для того, щоб уже в середньостроковій перспективі стати енергонезалежною державою, заявив прем`єр-міністр України Володимир Гройсман.


 

 

Организация экономического сотрудничества и развития (ОЭСР) направила Латвии официальное предложение стать 35-м членом организации.


 

 

Минулої доби бойовики 15 разів застосовували зброю проти українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.