Ср, 2024-04-24, 05:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Верховна Рада звернулася до Європейського парламенту, Ради ЄС, Європейської Комісії, парламентам та керівництву держав-членів Євросоюзу про запровадження безвізового режиму для громадян України.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-05-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Верховна Рада ухвалила закон, що передбачає скасування обов`язкової державної реєстрації іноземних інвестицій.


 

 

Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко визначився з остаточним списком гравців, які поїдуть на Євро-2016.
 


 

Один український військовослужбовець загинув і двоє були поранені за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Чтобы найти нас в интернете, нужно в гугле написать такую поисковую фразу "быстрое лечение наркомании Киев", наш центр ни в коем случае не доверяет народным целителям.


 

 

Після внесення змін до Конституції стосовно правосуддя та введення в дію нової редакції закону "Про судоустрій і статус суддів" буде створено спеціалізований Вищий антикорупційний суд.


 

 

Витрати Партії регіонів, яку представляв колишній президент Віктор Янукович, на політику та хабарі лише за друге півріччя 2012 року становили понад 66 мільйонів доларів.


 

Народний депутат України, льотчиця Надія Савченко прибула до Верховної Ради ще о 7-й ранку. Надія була вкрай здивована тим, що депутати починають роботу так пізно. За її словами, в армії все інакше.


 

 

Нагадаємо, в 2015 році Канада почала видавати українцям багаторазові візи терміном на 10 років.


 

 

Міністерство освіти і науки пропонує різке збільшення держзамовлення на фахівців у сфері ІТ і скорочення на економістів та юристів. Про це заявила міністр освіти і науки Лілія Гриневич.


 

 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою - за добу бойовики 21 раз відкривали вогонь по опорних пунктах українських сил.