Чт, 2024-03-28, 15:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В окупованому Росією Сімферополі заарештували на два місяці чотирьох кримських татар, яких затримали 12 травня в Бахчисараї.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-05-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Одеській області десятки фур перекрили трасу Київ-Одеса. Таким чином водії вантажних машин висловлюють свій протест, не бажаючи проходити ваговий контроль.


 

 

В Луганской области начаты работы по инженерно-техническому обустройству украинско-российской госграницы (проект "Стена").


 

 

У турнірі беруть участь 80 тенісистів, які приїхали із Швейцарії, Німеччини, Польщі, Бельгії, Естонії, Франції, Італії, Бєларусі, Азербайджану, Узбекистану, Грузії, Молдови, Росії та України.


 

 

Семеро українських військових за минулу добу дістали поранень на Донецькому напрямку внаслідок бойових дій, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови з віце-президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом відзначили важливість розміщення на окупованих територіях збройної поліцейської місії ОБСЄ.


 

 

Україна розраховує до 2020 року збільшити видобуток газу на 8 млрд кубометрів, заявив 13 травня 2016 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки до Харківської області.


 

 

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив заступнику ДФС та керівнику податкової міліції Сергію Білану відкликати всіх "податкових білок" з областей.


 

 

Минулої доби російсько-терористичні банди 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.


 

 

Високопоставлені представники Польщі та США в п'ятницю 13 травня взяли участь у церемонії початку будівництва бази ПРО поблизу населеного пункту Редзіково на півночі Польщі.